Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t. Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t. Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t. Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t. Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t. Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t.

Automobilių, Sunkvežimių Ir Automobilių Signalo Jutiklis Elektros Srovė Varža Simuliatorius Testeris Priemonė Jutiklis Ir T.t.

€26.46
Yra sandėlyje
w13366

Modelio Pavadinimas: CR-C
Programinės Įrangos Versija: Naujas
Specialios Funkcijos: Wifi
Įtampa: no
Medžiagos Tipas: plastikiniai plieniniai
Galia: 32223
Prekės Pavadinimas: TANTESTO
Aparatinės Įrangos Versija: Naujas
Elemento Tipas: Kita
Elemento Aukštis: 10inch
Elemento Ilgio: 10inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Prekės Svoris: 1kg
Elektroninis: No
Elemento Plotis: 10inch

  • Automobilių, Sunkvežimių ir automobilių signalo jutiklis elektros srovė varža simuliatorius testeris priemonė veleno temperatūros jutiklis ir t.t.

    Žymos: testeris signalus wifi, automobilių jutiklis simuliatorius, automobilių jutiklis testeris, vci sunkvežimių explorer", add71 automobilių jutiklis simuliatorius ir testeriai, automobilių srovės testeris, vci diagnostikos, cr purkštuvas testeris, automobilių diagnostinis testeris, išmetamųjų dujų testeris.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai