Balto Porceliano Gėlių Nuotakos Plaukų Šukos Karūna Sidabro Spalvos Rhineastone Moterų Vinjetė Vestuvių Prom Plaukų Aksesuarų, Tiara Balto Porceliano Gėlių Nuotakos Plaukų Šukos Karūna Sidabro Spalvos Rhineastone Moterų Vinjetė Vestuvių Prom Plaukų Aksesuarų, Tiara Balto Porceliano Gėlių Nuotakos Plaukų Šukos Karūna Sidabro Spalvos Rhineastone Moterų Vinjetė Vestuvių Prom Plaukų Aksesuarų, Tiara Balto Porceliano Gėlių Nuotakos Plaukų Šukos Karūna Sidabro Spalvos Rhineastone Moterų Vinjetė Vestuvių Prom Plaukų Aksesuarų, Tiara Balto Porceliano Gėlių Nuotakos Plaukų Šukos Karūna Sidabro Spalvos Rhineastone Moterų Vinjetė Vestuvių Prom Plaukų Aksesuarų, Tiara

Balto Porceliano Gėlių Nuotakos Plaukų Šukos Karūna Sidabro Spalvos Rhineastone Moterų Vinjetė Vestuvių Prom Plaukų Aksesuarų, Tiara

€25.07 €16.29
Yra sandėlyje
w133573

Bauda ar Mados: Mados
Lytis: MOTERIS
Elemento Tipas: Hairwear
Formos\modelis: AUGALŲ
Kilmės: KN(Kilmės)
Metalų Tipas: cinko Lydinys
Stilius: Madinga
Medžiaga: Keramikos
Modelio Numeris: JS8215
Prekės Pavadinimas: jonnafe
Tipas: Plaukų Šukos

  • Savybės:

    Rankos laidinė Spalva:sidabrinė Dydis:ilgis apie 25,5 cm,pločio apie 9cm Svoris: apie 54g Lanksčios ir bendable Progomis:vestuvės/šalis/prom/ - Metį Environmenttal Standartas:Hipoalergicznych švino, nikelio nemokamai Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 darbo dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.

    Pristatymas 1.Kai žaidi užsakymą ,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina. 2.Mes laivas visi sklypai per 2-6 darbo dienas po apmokėjimo pabaigos. 3.Nemokamas pristatymas tik už pasirinkite šalyse .Jei jūs esate ne vienas iš jų ar reikia, greitas pristatymas,prašome susisiekti su mumis dėl naujų nuolaidą kainą. 4.užsakymo vertė daugiau nei $200 dauguma šalies mes teikiame nemokamas greitas pristatymas DHL/Fedex/Aramex/EMS. 5.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų užsakymas yra tikrinami.Apmokėjimas: 1. Visa, MasterCard, QIWI, "Maestro", "WebMoney", Boleto ir banko pervedimu, visi sutiko. 2.Mokėjimas bus patvirtintas www.eatin.lt per 24 valandas.Grįžti paslaugos 1.Prašome susisiekti su mumis pranešti defektais straipsniai per 3 dienas nuo gavimo. 2.Pirkėjai yra respondsible grąžinimo laivybos kaina.Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų,maloniai prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių,ir dalintis su savo draugais,būti mūsų VIP vartotojai, kurių daugiau nuolaida. 3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės suteikti jums geriausias paslaugas.

    Žymos: priedų nuotakos plaukų, crown wed, aukso violetinė tiara, molio keraminių gėlių, kinijos šukuosena, sidabro tiara, mansati tiara, black crown tiara, cs plaukų šukos, kutas nuotakos plaukų aksesuarai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Manishakhanna2000

      Super fast to arrive, and with a beautiful and perfect quality. Will return the order more 3 equal

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai