2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo 2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo 2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo 2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo 2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo 2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo

2vnt Walkie Talkie 462.-467 MHz UHF Mini Walkie Talkie Nešiojamas Kišeninis Radijo ryšys Transiveris Du Būdu Radijo

€30.42 €16.73
Yra sandėlyje
w133516

Dažnio Diapazonas: 462.-467 MHz
Išėjimo Galia(w): 3w-5w
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Rondaful
Sandėliavimo Kanalo: 22
Maksimalus Diapazonas: 3km-5km
Modelio Numeris: Walkie Talkie
Is_Display: Taip
Medžiaga: Kita
Baterijos Talpa(mAh): --
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: ip68
Walkie Talkie Tipo: Kartotuvų
Matmenys: --

  • Kulka Taškų: 1、Lengva Atlikti: 2 Way Radios Walkie Talkie: "Preset 22 GMRS/FRS kanalai plius 99 rinkinys, tai yra ctcss tonai (privatumo kodai), teikia platų dažnių naudojimo (iki 2178 deriniai), nelicencijuota JAV.Balsu Valdomas Perduoti (VOX) palaiko garsiakalbio funkcija, Klaviatūros Užraktas apsaugo nuo netyčinių įėjimas, Skambučio tonus, leidžia žiedą, kitos radijo stotys, prieš siunčiant balso.

    2、Ilgo Nuotolio Komunikacijos: radijo siųstuvai-imtuvai paramą, iki 5 km ryšio diapazonas atvirame laukai.Nepalankaus oro, automobilių(Geležies medžiaga), kelionės ir pastatai(kiemą, gatvę), turės įtakos diapazoną.Walkie Talkies suaugusiems veiklos lauke, pėsčiųjų, kempingas kelionę, taip pat vaikams, palaikyti ryšius su tėvais

    3、laisvų Rankų Funkcija: Lengva Balso ir Garso Įjungimo Perdavimo (VOX) su 3 jautrumo lygiai hands-free,Jie naudoja tiek AAA Šarminės baterijos ir AAA tipo įkraunamas baterijas(neapima), suteikia jums labiausiai lankstumo.Prašome vieta baterijos teisinga kryptimi, po poliškumas ženklu, siekiant išvengti galimų grandinės žalą trumpojo jungimo.

    4、Atgal apšviestas LCD Ekranas: bold žalia Juoda apšviestas LCD ekranas suteikia aukštos matomumą naktį.Įmontuotas LED žibintuvėlis gali būti naudojamas tiek kaip "flash" ir avarinės šviesos.

    5、Pasakų Dovanų: geriausių dovanų, Helovinas, Kalėdos, Gimtadienis.Puiki dovana žaislas vaikams.Skirtas vaikų amžius nuo 3 iki 12 metų.Puikus ir siurprizas berniukams ir mergaitėms.Tai taip pat geras žaislas stiprumo tėvų-vaikų tarpusavio bendravimą.Geriausias pasirinkimas vaikams slėpynių, vasaros, kempingo, kelionę, kelionės, tyrinėti, slidinėjimo, nuotykiai ir žygiai.

    Aprašymas:

    Radijo siųstuvai-imtuvai geriausias jūsų pasirinkimas lauko išgyvenimo, dviračių ir pėsčiųjų, kempingas ir kelionės.

    Palaikyti ryšius su draugais/Šeima per Du Būdu Radijo.

    Paprastas, kompaktiškas ir paprastas naudoti visai šeimai ir lauko renginiai.To walkie talkies yra puikus būdas palaikyti ryšį, kad ir kur būtumėte, ar ne žaidimų aikštelė, dviračių parke ar mėgautis iškylą.Šių spalvinga walkie talkies diapazonas iki 3km diapazonas (MAX 5km lauko) ir funkcija 22 kanalai, suteikti jums, ką jums reikia, akimirksniu pasieks jūsų šeimos ir draugų, ir žinoti, kur jie yra ar saugus nėra.

    Specifikacija:

    Kanalai: 22

    Sub-kodas: tai yra ctcss 99

    Balso Perduoti: TR/ VOX funkcija

    Radijo Paslauga: FRS/ GMRS

    Kalbėti Diapazonas: MAX 5km atvirame lauke

    Dažnių Diapazonas: UHF 462.-467 MHz

    Baterijos: 4 x AAA baterijos kiekvienam(Ne komplekte)

    Ausinių Lizdas: apie 2,5 mm/ 0.1 colių

    Atgal apšviestas LCD ekranas

    Įmontuotas LED žibintuvėlis

    Spalva: oranžinė

    Pakavimo Sąrašas:

    2 x Walkie Talkies(AAA Baterijų (neįtraukta)

    1 x Vartotojo Vadovas

    Pastaba:

    Europos standartas turi 8 kanalus.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: baofeng cb radijo 27mhz, hytera radijas, a2 icom, dmr, 27 mhz radijo, telefonas zello, kumpis radijo hf ssb transiveris sst, hf ssb transiveris, retevis vhf, fm radijas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Zhyldyzbek Kgz

      Works very well.

    • Everoverthere

      Why is there no charger how to charge a radio station?

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai