PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais

PSSS Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistema Automatinis Ryškumo Kontrolės prie Stiklo belaidžio Saulės Energijos psss su 4 Jutikliais

€34.89 €17.09
Yra sandėlyje
w132932

Jutikliai: Vidaus ir Išorės Jutiklis
Baterijos Veikimo Trukmė: Build-in Jutiklis 5 metų / Išorės Jutiklis 2 metų
Perdavimo Dažnis: 433.92 MHZ
Prekės Pavadinimas: Develuck
Ekranas: Spalvinga skaitmeninis ekranas
Prekės Svoris: 0.3kg
PSSS: Padangų slėgio stebėjimo Sistema
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Įtampa: 5V
Elemento Plotis: 4cm
Darbinis Slėgis: 0 - 99 vsi
Medžiagos Tipas: ABS Plastiko
Kilmės: KN(Kilmės)
Ekrano kampo reguliavimas: Aukštyn ir žemyn 45 laipsnių
Modelio Pavadinimas: TY588
Slėgio įrenginys: psi / baras
Elemento Ilgio: 9cm
Elemento Aukštis: 5cm
Specialios Funkcijos: Saulės įkrovimo PSSS

  • Tipas: DEVELUCK Pažangi Saulės PSSS Automobilių Padangų Slėgis

    【1 Unikalų dizainą, stilių】 leidžia lengviau skaityti, aiškiai važiuojant.Patikimai ataskaita 4 padangos slėgį ir temperatūrą, Padidinti degalų vartojimo efektyvumą, prailginti padangų gyvenimą ir užtikrina ratai saugumo.Taip pat gali būti ant priekinio stiklo arba konsolė.Ji neužstos savo akis ir išsaugoti erdves.

    【2 baterijos Būdais & Reguliuojamas Ryškumas】 2 baterijos Būdų - Parama USB kabelis įkrovimui ir saulės baterija.Ji neužima automobilio cigarečių degiklio lizdą, užtikrinti, padangų slėgio stebėjimo sistema veiks nuolat.nesijaudinkite dėl to, ekranas yra per ryškus ar per tamsus, paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami nustatyti ryškumą.

    【3 Aliarmo Režimai】Jansite padangų slėgio stebėjimo sistema, pasižymi tikslių duomenų, realaus laiko atvaizdavimas.Greitai ištekėti, signalizacija, lėtai nutekėjimas signalizacija, aukšto slėgio aliarmas aukštos temperatūros aliarmas, jutiklio gedimas signalizacijos ir jutiklis, baterijos mažos galios signalą, užtikrina saugaus vairavimo.

    【5 Lengva įdiegti & Veikti】: Lengva įdiegti.Tik imtis keletą minučių baigti diegimo.Nereikia ardyti, jūsų padangos.Ir jis išsijungia automatiškai, kai automobilis yra nejudėdamas laiką ir automatiškai vėl įsijungia, kai judesio aptinkamas.

    【4 Išorės Bžūp Jutikliai】4 Jutikliai su vandeniui ir antikorozinės technologija, visiškai kvalifikuoti lietingą dieną. (TPMS yra tinkamas automobilio padangų slėgis yra mažesnis nei 3,5 Bar. )

    Automatinis Ryškumo Reguliavimas

    Aukštos Kokybės Saulės Skydelis

    HD Aišku, Spalvingas Ekranas

    Saulės Baterija

    Belaidžio ryšio,patogu

    Automatinis jungiklis

    PSSS bus įjungti, kai automobilis juda ir bus įjungti, kai vibracijos pradeda.Jis yra išjungiamas automatiškai, jei automobilis yra dar, be rankinis valdymas.

    Du variantai jutikliai:

    Vidaus Sensor ( Option )

    1. Prašome įdiegti Profesinės automobilių centras

    2.Daugiau stabilios ir tikslios

    3.IP67 Apsaugos / Vandeniui

    4.Stabdžių Aukšto Vidutinio ir Šalto

    5.Darbinė Temperatūra: -40℃-125℃

    6.Baterijos Veikimo Laikas: 5 Metai

    Išorės Jutiklis ( Galimybė )

    1. Lengva įdiegti, patogu pakeisti

    2.Atsparus dulkėms / Vandeniui Atspari / Anti-theft

    3.Stabdžių Aukšto Vidutinio ir Šalto

    4.IP67 Apsaugos / Vandeniui

    5.Darbo Temperatūra: -20℃-85℃

    DUK

    Šiltas ir svarbūs patarimai :

    1. Kodėl gi ne jums atsakyti į mano pranešimą?

    Darbo valandos: 9:00-19:00 Kinų laikas

    Šeštadienis ir sekmadienis poilsio dienos.Labiausiai tikėtina, kad mes ne atsakymas jus, nes jūs-rašė mums ramybės.Prašome palaukti momento, kai ekspertas mato savo pranešimą, jis bus atsakymas į jūsų klausimą iš karto!

    2. Kodėl yra blogai vertinimas jūsų produktas?

    Turi būti sąžiningi, dauguma klientų yra patenkinti mūsų produktais.Tačiau, nepaisant to, Mes negali garantuoti 100% trūksta žmogiškųjų veiksnių (taip atsitinka retai).Nes mes išsiųsti siuntinį iš Kinijos, pristatymo laikas buvo ilgesnis nei pirkėjas tikėtasi.Kai kurie žmonės yra nepatenkinti greitis paslaugų palaikymo (žr. 2 punktas).Problemų taip pat gali kilti diegiant ar naudojant, ir pirkėjai bus iš karto užsirašyti neigiamų pastabų.Nors, jei jis kreipsis į mus, ir problema bus išspręsta.Žinoma, mes siekiame pagerinti mūsų teikiamų paslaugų kokybę ir tobulinti mūsų produktus.Bet kuriuo atveju, nesijaudinkite.

    Žymos: ios padangų slėgio daviklis, tpms padangų jutiklis, 70mai xiaomi, 5 psss usb, psss sunkvežimių 18, spy saulės psss, careud, oro slėgio jutiklio ribos, padangų slėgio indikatorius "lada", saulės generatorius grynas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Koval1605

      Everything works, it's done quite well, from the shortcomings-for pumping wheels you need to unscrew the external sensor, accordingly, you need to carry the key with you, and the sensors themselves are quite large, it is better to take all the same internal

    • Piligrin Tyk22

      Product is not bad. Delivery also is not bad.

    • Ilona Dnepr

      доставили быстро,все отлично. хотел подключить датчики давления как на фото, но не смог. Они должны подключаться?

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai