Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai

Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai

€8.26
Yra sandėlyje
w132608

Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Prekės Pavadinimas: Posh Tango
Modelio Tipas: Kietas
Apdaila: Blizgučiais
Dydis: 90,100,110,120,130,140
Lytis: Unisex
spalva: raudona,juoda,rožinė,auksinė, rožinė t.t.
Juosmens Tipas: VIDURIO
Ziajać Stilius: Pieštuku Kelnės
Amžius: 0-8yrs
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas: Visas Ilgis
Tinka Tipas: Reguliariai
kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)
Sezonas: pavasarį, rudenį, žiemą
Uždaryti Tipas: Elastinga Juosmens
Medžiaga: Medvilnės
Modelio Numeris: SP01
Kokybė: Puikus
Prek.kod: 1PCS

  • Laukinių Apie Bamblys Maža Mergaitė, antblauzdžiai,sparkle China Raudonas Kelnes,Bling Kalėdų Mergina antblauzdžiai

    Prekės Informacija

    1) 2015 Posh Šalies Drabužių

    2) Minkšti ir patogūs

    spalva leggins

    Kad daugiau bus pigiau daugiau !Kokių klausimų pls susisiekti su mumis !

    dydis 90 0-1yrs

    dydis 100 1-2yrs

    dydis 110 3-4yrs

    dydis 120 4-5yrs

    dydis 130 5-6yrs

    dydis 140 7-8yrs

    Laivybos ir Tvarkymo Politika: - prekės bus laivą iš karto, kai gavo patikrinti mokėjimo. - Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą. - Prašom patikrinti su savo muitinės prieš perkant.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.paprastai, mes išsiųsti visus užsakymus, kaip dovana ir pareiškia, sumažinti pirkėjų importo mokesčių. Ji paprastai trunka apie 4 8 darbo dienas iki express ir 15-50 darbo dienų Kinijos oro paštu, kad laivas į savo šalyse. PS: Jei prekės bus išsiųstos registruotu oro paštu, tai užtruks 7-30 darbo dienomis (1-3 savaites) pristatymo priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Dauguma straipsnių bus pristatytas per 2 savaites, nors kai kurios gali užtrukti iki kelių savaičių, tai yra normalu.- Jei norite gavo produktai greitai, Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, UPS, FEDEX ar AVS.Atsiliepimų: - gavę elementą ir patenkinti produkto,Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, būsime labai dėkingi . - Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Apie mus: Mes pasirengę bendradarbiauti su pardavėjų visame pasaulyje , mes teikiame nebrangūs produktai.Tuo pačiu metu suteikti geriausias paslaugas už visiems.Mes ne tik parduoti produktus, tačiau dar svarbiau yra paslauga.Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami kreipkitės, Mes visada jums tarnauti. - Mūsų darbo laikas: AM8:00-PM11:00 (KN laiku) - Visus jūsų klausimus bus atsakyta per 1 val. ( Išskyrus išimtinius atvejus ) - Ir mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Honkongas),atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

    pijama pakalikai berniukai pižamos favoritas pijama pižama vaikams pijama menino pijama infantil menino pyjama enfant

    Žymos: blizgučiais legging, braškių tematikos kelnės, akių žėrėjimas antblauzdžiai, china juostele legging, baltas kalėdų antblauzdžiai, kūdikių braškių kelnės, bamblys vaikams berniukas kelnės, mažylis berniukas luxuary kelnės, kalėdų antblauzdžiai ruda, sparkle jogos antblauzdžiai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai