1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas 1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas 1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas 1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas 1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas 1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas

1.3 L 1.6 L Animacinių Filmų Kavos Kinijos Šiltas Drinkware Karšto Vandens Šilumos Didelis Virdulys, Arbata, Pienas, Stiklo Įdėklo Vakuuminės Kolbos Termosas Puodas

€30.79 €20.01
Yra sandėlyje
w132245

Gamyba: Kinijos Termosas Buteliai
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Šilumos Izoliacines Charakteristikas: >24 val.
Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
Taikoma Žmonių: MOTERIS
Formos: Rankena
Svoris: 0.6kg,0.8kg
žmonės: vyrai ir moterys
Sertifikavimo: SGS
Butelis Tipas: vakuuminio
Drinkware Tipas: Vakuuminių Kolbų & Thermoses
tinka 1: Buitinės,Biuro,Baras
Sluoksnių Skaičius: Dvigubos Sienelės
Prekės Pavadinimas: Dulkių Termosas Kolbą
Stiklo Įdėklo Medžiaga: Stiklas
Pakuotė: 1 x Termosas Puodas
Termosas Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris: T606
Funkcija: Eco-Friendly
spalva: rožinė,mėlyna,geltona
tinka 2: Kavos,Arbatos,Karšto Vandens
Dydis: 27cm*14cm,29cm*14cm

  • Žanras: ▶ 100% brand new ir aukštos kokybės maisto klasės medžiaga. ▶ Medicininio silikono puodą kištuką, norėdami apsidrausti, vandens nėra lengva išsiliejimas iš. ▶ "Eco-draugiškas dizainas, netoksiškas, turėti geras sandarinimas, patogiai jaustis,neblunka. ▶ Klasikinis kietas spalvų dizainas, padaryti savo termosas puodas daugiau prašmatnus ir ypatingas. ▶ Vakuuminės izoliacijos technologija spynos į karštą vandenį arba šaltą vandenį išlaikyti temperatūros. ▶ Užpilkite vandens atsidaro su push button patogumas paprasta viena ranka pilant.Parametras: Paviršiaus medžiaga: Plastikinės Vidaus Medžiaga: Stiklo Įdėklo Šiluminis naudingumas: Apie 24 valandų Talpa: 1300ml, 1600ml Dydis: 27cm*14cm,29cm*14cm Spalva: Rožinė, Mėlyna, Geltona Šiluminės charakteristikos: About12-24 valandos.Pasak aplinkinių 23 ℃. 6 valandos - 80 ℃, 12 val. - 65 ℃, 24 val. - 45 ℃ Pls Pastaba: Prašome suprasti, terminis poveikis taip pat priklauso nuo temperatūros patalpoje.

    Siuntos 1. Prekės yra pristatomas su 1-4 darbo dienas kadaise mokėjimas patvirtino.Ten bus šiek tiek vėliau šventė, kaip Nacionalinė Diena, Kinijos Pavasario Dienos ir t.t., mes stengiamės pasirūpinti, vežimas po atostogų pabaiga, tikiuosi, jūs galite suprasti. 2. Apie stebėjimo informaciją (jei pasirenkate pristatymo būdus, kurie stebėjimo informaciją), prašome spausti www.17track.net jums nuoroda. 3. Jei jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą per 60 dienų (išskyrus Braziliją), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir išspręsti problemą.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas apskritai, mes kartais bus atidėti savaitgalį ar švenčių dienomis, jei jūs negalite gauti mūsų atsakas po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekti su mumis el. paštu.Grįžti Ir grąžinimas 1. Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį, kai ją gavote.Jei jūs turite turėjo elementą per 7 dienas, yra laikoma, kad buvo naudojami, mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra jokių išimčių.Laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį, konkrečių priežasčių, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID. 3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę, ir paketas su visais komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt, arba galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Feeback 1. Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir jūsų atsiliepimai bus stumti mums eiti toliau. 2. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų. 3. Jei esate snarglys patenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Žymos: nerūdijančio plieno termo, klubo kolbą arbatos stiklas, fissman, cosplay darth vader, keramikos kolbą, didelį kinijos termosas, kinijos medžiaga, didelis kolbą, thermoskan, kavos caraf.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai