Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo

Plaukų Džiovintuvo Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno prie Sienos Montuojamas Vonios Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Stovo Laikiklį Sutaupyti Vietos su Krepšelį Tualetas Lentynos, Sandėliavimo

€22.77 €14.80
Yra sandėlyje
w130630

Įdiegti Stilius: Varžtą Įterpiant Tipas
Lentyna Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Montuojamas: KAMPAS
Savininkas Paviršiaus Apdaila: Nerūdijančio Plieno
Tipas: Vonios Lentynos
Pakopų skaičius: Vieno Lygio
Modelio Numeris: BAI1926-B
Prekės Pavadinimas: BAIANLE
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

  • Prekės Charakteristikos:

    1. Plaukų Džiovintuvas Turėtojas yra įmontuotas perforuotas saugojimo kibiras ventiliacija, kuri nėra lengva kauptis vandeniui ir saugo barelį sausas; ji gali būti pateikiami su korio ir skutimosi priemonė.

    2. Stovo yra spiralės formos, smūgis rėmo, kad lengviau žavingas ir pateikimo plaukų džiovintuvas;spiralė pabaigos su plug poziciją dizainas palengvina apdailos ir tvirtinimo papildomo ilgio plaukų džiovintuvas.

    3. Orapūtės rėmas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra lengvai valomos ir priežiūros, vėliau naudoti, ir nėra lengva ardo ir išnyks.

    4. Tinka įvairių dekoratyvinių stilių vonios,tualeto kambariai ir kt., paprastas stilius tapo papuošalas iš namų.

    5. Apie grąžinimo politiką: Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar turite kitų klausimų, prašome leiskite mums žinoti, kaip įmanoma greičiau.Mes atsakysime per 24 valandas.Jei tai yra mūsų klaida, mes bus pataisyti ir duoti jums tinkamą sprendimą.Jei atpažįstate savo produktus ir paslaugas, nepamirškite palikti teigiamų atsiliepimų iš 5 žvaigždučių, būsime labai dėkingi už jūsų padrąsinimo.

    Žymos: vynuogių sienos krepšelio, kampe augalų lentynos, plaukų džiovintuvas, vonios kampe lentynos, asiūklis, plaukų džiovintuvas turėtojas, lentyna dušo, 100 ml serumo, kampe lentynos, plaukų džiovintuvas turėtojas laisvai pastatomos.

  • Atsiliepimai (1)

    • Valdrin Halimi31

      Received but apparently thought was polished (photo) but came Chrome

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai