33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis 33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis 33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis 33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis 33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis 33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis

33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis

€14.88 €9.52
Yra sandėlyje
w130601

Naudoti: polimero molis įrankiai
Įrankiai: Skulptūros, Amatų
Funkcija 1: molio priemonės vaikams
Kilmės: KN(Kilmės)
funkcija 3: molio ekstruderiu
Medžiaga: Modeliavimo įrankis
Funkcijos 2: molio įrankiai ir reikmenys
Funkcijos 1: molio įrankis
Dydis: as picture
Meno Įrankis: molio įrankiai
polimero molis įrankiai: skulptūrų įrankiai

  • modname=ckeditor modname=produktai&cols=6&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor 33Pcs polimero Molis Ekstruderiu Ginklą Minkštas Cukraus Pasta Ekstruderiu Kamuolys Stylus Dotting Tortas Skulptūra Dekoravimo Supplie Modeliavimo įrankis

    【Ekologiškos MEDŽIAGOS】Molio ekstruderiu ir kamuolys stylus dotting tool yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, nėra jokių kenksmingų cheminių medžiagų ir BAP-nemokamai.Prašome naudoti šį įrankį, norėdami, kad gražus, stilingas, pyragaičius ir saldainius patikimai.

    【LABAI VERTĖS PILNĄ ĮRANKIŲ RINKINYS】1 x Cukraus Pasta Ekstruderiu +20x Ekstruzijos Diskai+4 x Metalo Kamuolys Stylus Dotting Tool+8 x Plastiko, Amatai, Molio Modeliavimo Įrankis.Pilnas komplektas, nereikia pirkti kitų priemonių atskirai.Patogu ir sutaupoma laiko už jus.

    【PLAČIAI TAIKYTI】Plačiai naudojamas daugelyje projektus, tokius kaip polimerų arba keramikos, molio, minkštus saldainius, cukrų,/žiedai/žiedlapis/gum paste, pyragas apdaila, muilo priėmimo,valgomieji rankų darbo simbolių ir šokolado modeliavimas ir "PASIDARYK pats", maisto ruošimui, slapukai, arba plaukiojančioms priemonėms, moliai ir kt.

    【LENGVA NAUDOTI】įvairių drožyba formų ir dydžių, kad atitiktų visus jūsų poreikius amatų projektą.Lengvas ir nešiojamų dizainas sutaupyti vietos ir galėtų būti bet kur lengvai.Geriausi įrankiai naujų pradedantiesiems.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    modname=ckeditor

    Žymos: minkštas ginklą, molio įrankis, polimero molis karpymo įrankiai, nuoga moteris skulptūra, molio ginklą, apdaila polimero molis orkaitėje kepti, apykakle suknelė peter pan, mastika įrankis, topper, slime ball.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai