Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale

Gali Įdėklai Netikrą Makšties Camel Toe Seksualus Makšties Ajusen Cosplay Crossdresser Padas Transseksualų Shemale

€22.16 €20.17
Yra sandėlyje
w130373

Medžiaga: Silicio
Prekės Pavadinimas: Gali Įdėklai Netikrą Makšties
Modelio Numeris: Drag Queen
Elemento Tipas: Petnešos & Palaiko

  • Ypatybė:

    1.Puikus formuoti savo kūną,padaryti jį labiau žavi. 2.Super tiesinimo ir feminizing makšties, seksualus ir natūralus, saugus ir daugkartinio naudojimo 3.Pagaminti iš 100% medicinos silione, patogus ir švelnus, seksualus ir kvėpuojantis,Kostiumas crossdresser, drag queen cosplay,šalis,transseksualių et

    ✔Medžiaga:TPE,minkštos ir odos draugiškas, siekiant apsaugoti jūsų kūno sveikatos,Dydis: Ilgis: apie 18,5 cm Plotis: about16-18cm.

    ✔Realistiškas, Vaginos :Tarkime, jūs turite puikią seksualus gyvenimo,jis gali sukurti daugiau gražaus kūno kreivės.

    ✔Puikus Efektas:Super feminizing makšties, seksualus ir natūralus, saugus ir daugkartinio naudojimo,Įdomus žaislas,tinka transseksualai,crossdresser,karalienė cosplay šalis ar Halloween kostiumai.

    ✔Savybės:Patogus ir minkštas, kvėpuojanti,prigludę ir seksualus.

    ✔Mutifunction:Specialaus dizaino ir prigludę, feminizing makšties.Atrodo, kad moterų lytinių organų ir padeda padengti ir nuslėpti vyrų genitalijas ne gamta.

    Pažymėti:

    1.Dydis vertus-matuojamas, prašome leisti šiek tiek nuokrypis per 2 cm.

    2.Spalva yra realus.tačiau gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomas svetainėje sukelia daugelis veiksnių, tokių kaip ryškumą, kompiuterio ekrane arba apšvietimo lygį.

    3.Vengti aštrių, pavyzdžiui, žirklių ir peilio.

    4.Donot ištraukite jį per sunku, kad ji negali būti pažeisti

    5.Klientams iš Rusijos:Prašome įsitikinkite, kad jums palikti savo tikrą vardą ir pavardę, kai jūs pateikiate užsakymą.Kitaip galite negauti produkto.

    Paslaugos:

    Jei mes nesugebėsime patenkinti jus, ir dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis tuo metu, Mes stengiamės pasiūlyti mūsų geriausią paslaugą padaryti jai malonią patirtį kiekvieną kartą, galite pirkimo čia.

    Žymos: kupranugario kojos, crossdress makšties, crossdress kaukė, big boob, false makšties, panty makšties, vilkite apatiniai, petnešomis už dantų, transseksualių ir crossdressing gafeliai, gafelio.

  • Atsiliepimai (4)

    • Julio Malpica13

      Produit absolument inutilisable et trés mal fini. J'ai tenté une conciliation avec le vendeur qui dit ne pas recevoir les photos et ne répond pas aux remarques faites sur le produit.

    • Ajdin Hadzic

      you won't insert much there, but it's soft and well crafted, good for my use

    • Vini Mfl

      As described it is very difficult to place very well with seller shipping very fast

    • Vdavydov63

      :-)))

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai