Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims

Ponios Kvarcinis Laikrodis Baltos Paprastas Atsitiktinis Dizaino, Natūralios Odos Žiūrėti Moterims

€48.38 €31.45
Yra sandėlyje
w130342

kvarco žiūrėti: žiūrėti moterims
Dial Lange Medžiagos Tipas: Stiklas
Kvarco Moterų Žiūrėti: Balta Apyrankė Laikrodžiai
Byla Storis: 8,5 mm
Judėjimas: KVARCAS
Byloje Formos: ROUND
Modelio Numeris: MR107
Elegantiškas Rose Gold Ponios Žiūrėti: Prabangūs Laikrodžiai
balta žiūrėti: Laikrodžiai Moterims
Juostos Ilgis: 175cm
Užsegimas Tipas: Sagtis
Dėžės & Atvejais Medžiaga: Popierius
Laikrodžiai Moterims: Lady Žiūrėti
Prekės Pavadinimas: BERNY
Grupė Medžiagos Tipas: Oda
Suknelė Kvarcinis Laikrodis: Mados Ponios Žiūrėti
Bylos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Kilmės: KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui 3 ATM žiūrėti: Balta
Odinis Dirželis Žiūrėti Ponios Žiūrėti: Nerūdijančio Plieno
Ciferblato Skersmuo: 38mm
Stilius: Mada & Atsitiktinis
Balta Laisvalaikio Ponios Laikrodis: Laikrodžiai Moterims, Paprastas Stilius
3ATM: balta žiūrėti
Atsparumas Vandeniui Gylis: 3Bar

  • >>>Žiūrėti Infotmation:

    Gamintojas: BERNY

    Byla Medžiaga: nerūdijančio plieno

    Byla Skersmuo: 38mm

    Byla Storis: 8,5 mm

    Band Medžiaga: natūralios odos dirželis Juostos Plotis: 16mm Juostos Ilgis: 175m m( nereikia JAUDINTIS JUOSTOS ILGĮ.) Sagtis: Nerūdijantis Plienas Judėjimo Tipas: Japonijos Kvarco Objektyvas: Mineralinis Stiklas su safyro danga, Atsparus Vandeniui: 30Meters Vandeniui Žiūrėti Svoris: 43g

    >>>Garantijos Sąlygos 12 Mėnesių Parduotuvė Garantija.Nemokamos techninės Priežiūros Paslauga Nuo Perkamos >>>>Custom Dovaną: 1. Žiūrėti bus paketą dovanų dėžutę, ir kortelę dovanų.Tai bus gera dovana, dovana jūsų šeimai ir draugams Kalėdų. 2. Mūsų žiūrėti grožio atsitiktinis suknelė ar fomal 3.tai gali būti suporuotas su bet drabužiai ir proga kasdienybės. 2. Nemokama lazerio pavadinimas / žodžiai ant caseback.Jei reikia, palikite mums žinutę, kai tvarka, arba, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

    Klientų Atsiliepimai:

    >>1.Moka grąžinamoji išmoka dėl grąžos per 7days iš dienos žiūrėti gavęs, jei žiūrėti ne kaip deccribed. >>2.Pakeitimas yra priimtinas, per 30days iš dienos žiūrėti gavo dėl defektų panaudotų medžiagų,taip pat apdailos. >>3.Nemokamos techninės priežiūros paslauga nuo perkamos.

    >>Ši ribota garantija netaikoma, bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo tvarkymo, piktnaudžiavimo, arba dėl nelaimingų atsitikimų ir pan. >>1.Pažadame, sklypas bus išsiųsti per 72 valandas po to, kai jūs atlikti mokėjimą. >>2.Jeigu jūs pageidaujate, express courier paslaugos, tokios, kaip DHL, UPS, TNT,AVS ir tt, Tai bus imamas >>3.Prašome pranešti mums savo pageidautina, laivybos pateikdami užsakymą.Sekimo Ne bus atnaujinta tada, kai galima ne greitu.

    >>Prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. Paštu, skambinti, ar palikti on-line pranešimą.Dėl laiko zonos skirtumo tarp mūsų, mes galime atsako į savo skundus, iki kitą darbo dieną. >>Prašome palaukti mūsų atsakymo.Ačiū už jūsų malonų kantrybės.(Darbo Valandos:08:30-22:00 GMT+8)

    >>Jūsų komentarus dėl mūsų paslaugų, kurių reitingas visą 5 žvaigždučių būtų labai dėkingi. >>Jei turite kokių nors skundų dėl žiūrėti kokybės, paslaugų arba shippment,ir tt, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne vieną kartą.Ačiū jums labai!!!

    Žymos: david vadovas, womage prekės, stalino statula, kokybės watch moteris, bethovenas krūtinė, moterys žiūrėti laikrodis, vyrų, moterų laikrodis, vyrai žiūrėti, apyrankė žiūrėti cansnow, michelangelo statula.

  • Atsiliepimai (3)

    • Antoniocaputo78

      Cool hours) quickly came 3 weeks

    • Pijon1623

      The watch is good. Packed soundly. Delivery 11 days, very fast.

    • Barney80

      Delivery is very fast! The Watch met all the expectations, very beautiful, elegantly shimmering dial. The packing reliably protects the goods from damage during transportation. Seller and recommend!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai