Original atrakinta plokštė Plokštė Sony Xperia Z1 L39h c6902 C6903 mainboard gerai ištirtos, Geros Darbo nemokamas pristatymas

Original atrakinta plokštė Plokštė Sony Xperia Z1 L39h c6902 C6903 mainboard gerai ištirtos, Geros Darbo nemokamas pristatymas

€13.23
Yra sandėlyje
w129912

Versija: c6902 C6903
Dažnio Diapazonas: Sony Xperia Z1 L39h
Sertifikavimo: NĖRA
Suderinamos Prekės: "Sony Ericsson"
Atrakinta: Taip
sąlyga: Naudojamas ir Gero darbo
Statusas: Visai Baigtas Plokštė
Sandėlyje: Sandėlyje
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: HHX
OS: "Android"
QC: Visą QC Išbandyti
su žetonų: Taip
Modelio Numeris: Sony Xperia Z1 L39h
Tipas: Vidaus

  • Apie mūsų pagrindinėje plokštėje: 1. jis gali dirbti kiekvienoje šalyje ,Jūs galite patalpinti jūsų užsakymą, su 100% garantiją. 2.mes taip pat turime kitos pagrindinėse plokštėse "iPhone" / "IPad" mainboard ir " samsung plokštė,jei jums reikia ,pls susisiekti su mumis.Jei norite, kad didelis kiekis, prašome susisiekti su mumis, bus suteikti jums geriausia pardavimo kaina.Geros kokybės ir patogūs kaina 100% Puikiai tinka ,saugos,lengva įdiegti Išbandyti vieną prieš pristatymas Originalus SONY Xperia Z L39H C6902 C6903 plokštė Su Oficialią Versiją, su pilna žetonų

    Svarbūs Patarimai

    1.Jei jūs nežinote, kaip įdiegti,prašome sumontuoti profesionalūs asmuo. 2.Apie pirkėjo naujinimus ir plėtinius sistemos, jūs galite atnaujinti į IOS.Bet tik tokiu būdu: Naudojant USB kabelį susisiekti su "itunes" naudojant kompiuterį norėdami atnaujinti į IOS.Niekada atnaujinti į IOS sistemą, tiesiogiai su jūsų telefono (, Nes mobiliojo telefono naujinimas sistema yra rizikinga, jei atnaujinimas yra neteisingas, mobilusis telefonas veiks neįprastai).TODĖL Atkreipkite dėmesį,ačiū

    Vežimas Ir Pristatymas

    Šiuo metu mes laivas mūsų produktas, visame pasaulyje,išskyrus GOA/FPO naudojant patikimų trečiųjų šalių kurjerių paslaugos.

    Pristatymo laikas kad ji mano, kad gauti savo užsakymą priklauso nuo 2 faktorių: pristatymo būdą pasirinkti ir užsakymų įvykdymo laiką.Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikinkite, kad jums gauti savo užsakymą laiku.

    Čia yra maždaug laiko rėmai taip:

    Mes atsiųsime www.eatin.lt Standartinis Pristatymas pagal nutylėjimą,normaliomis sąlygomis,www.eatin.lt logistikos ir transportavimo laikas yra 25-45 dienas!

    Jei jums reikia gauti prekes greitai, prašome pasirinkti, DHL shipping,Tai kursas apie 7-20 dienų pristatymas!

    Jums turėtų geriau pasirinkti DHL/EMS express pristatymas,plokštė gali būti siunčiami jums saugiai ir greičiau.

    Garantija

    Produktai yra aukščiausios kokybės,mes turime Trijų mėnesių garantija,taigi, jei esate nepatenkinti su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau, nes ją gavote,mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.

    Jei prekes gavote ne taip, kaip aprašyta,prašome informuoti mus, ir susisiekti su mumis per 7 dienas grąžinti.Jei tai yra grąžinti.Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas(su mūsų garantija aplinkosaugos ¾enklelis,mūsų antspaudu ir originalios pakuotės).Mes grąžinsime per savaitę nuo gavimo dienos grąžinti prekes.

    Prašome atkreipti dėmesį, kad šių situacijų yra nonreturnable:

    1).Jau montuojamas ir naudojamas.

    2).Daiktų be mūsų lipdukas arba originalios pakuotės.

    3).Prekės yra ne mūsų.

    Pastaba:Klientas turėtų apmokėti siuntimo išlaidas prekės grąžinimo,ir mes mokėti už laivybos už pakartotinį siuntimą.

    Atsiliepimai

    1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome skirkite laiko mums 5-žvaigždučių peržiūros,jūsų paramą ir palaikymą, saugo mus juda į priekį.

    2.Prašome palaikyti ryšį su mumis prieš jūsų atostogų blogas peržiūrėti ir spręsti problemas per draugiškas derybų,kurios yra mūsų garbė tarnauti jums.

    Žymos: plokštė ekrano "sony", plokštė sony, valdybos sony z5, plokštė xperia, sony xperia m5 paketas, pc motininę plokštę sony, sony rx100 m5 plokštė, dell m5010, originalus o skydo plokštė, plokštė universal shield.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai