Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius

Matavimo Prietaisai Kontūras popierinės kopijavimo aparatų matricos Staliaus Įrankis Formos Indikatorius popierinės kopijavimo aparatų matricos Valdovas Medienos apdirbimo Įrankis, Multi-funkcija Formos Indikatorius

€9.05 €6.33
Yra sandėlyje
w1295

Prekės Pavadinimas: JUNEFOR
Matavimo Vadovas: kontūrinis popierinės kopijavimo aparatų matricos
Priemonė 1: Medienos Apdirbimo Įrankių, Matavimo Vadovas
priemonė: statybų valdovas
žymėjimo įrankis: Profilio Indikatorius
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: HW212, Profilio Indikatorius
Matavimo zondų: Kontūro Gabarito, Plastikiniai Kontūras Popierinės Kopijavimo Aparatų Matricos
Savybės: Multi-funkcija Kontūro Profilis Indikatorius
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Naudojimas: Dailidės Valdovas
Matavimo Prietaisai: Formos Indikatorius
Funkcijos 1: Kontūro Gabarito

  • Savybės:

    120mm/250mm(5inch/10inch) Profilis Kontūro Gabarito

    Nereguliarus Profilis Kontūro Gabarito yra skirta likvidavimo vamzdžiai, apvalus rėmai, ortakiai ir daug objektų.Tiesiog paspauskite dantis nuo objekto, kad atitiktų kontūras ir tada sekti formą jums reikia.

    Nelegalių daiktų

    Indikatorius gali būti naudojamas matuoti formos nebūdingų elementų.

    Tvarios Medžiagos

    Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, tvirtas, patvarus, aukšto stiprumo, tvirtas, anti-rust.

    Lengva naudoti

    Tiesiog paspauskite kontūro gabarito ant formos.Kopijuoti aplinką ir supjaustyti gabalais.Idealiai tinka montavimo plytelės, laminatas, kiliminė danga, tikrinimas, matmenys, formavimas ir kt.

    Didelis Tikslumas

    Aukštos raiškos ženklo linija, yra pakankamai aiški, lengva ir patogu skaityti.Tiktų ir medienos apdirbimo, automobilių skardos, nerūdijančio plieno ar bet koks darbas kontūras dubliavimo.

    Techniniai duomenys:

    Tipas: Nereguliarus Kontūro Gabarito

    Kiekis: 1pc

    Medžiaga: Plastikas

    Spalva: Žalia

    Pranešimas: yra dviejų rūšių jūsų pasirinkimas, Su ar be užrakto jūsų pasirinkimas, prašome pasirinkti vieną, kad jums tinka.

    N pastaba :

    1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

    2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

    Apmokėjimas:

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

    Pristatymas:

    Kai kurie iš mūsų produktų, kurie su nemokama laivybos,ne remti stebėjimo informacija, kai siuntinys atvyko į savo paskirties šalyse.Tie, laivybos metodai taip:

    Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Correos Ekonomika.SF Ekonomikos Oro Paštu , ebs.

    Jei jums reikia sekti informaciją, prašome pasirinkti tuos, laivybos metodai taip:

    www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, AliExperss Išsaugoti Pristatymas,ebs.

    Pristatymo Laikas: 30-60 dienų

    Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    1.Apskritai, mes pareiškiame, nekilnojamojo kaina, sąskaita-faktūra/sąskaita, jei yra muitų tarifo mokesčiai bus sumokėti jūs.Mes negalime prisiimti muitų tarifo.Jei turite ypatingų pageidavimų,prašome susisiekti su mumis.

    2.Opcijos vežimo, jei pasirinksite DHL,mes neturime DHL nuotolinio kaina, muitų tarifo, arba jokio komisinio mokesčio DHL muitinės mokestį arba sandėlis, sandėliavimo išlaidos.

    Grįžti/Grąžinimas:

    1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

    2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas.Jūs turite mokėti krovinių.

    Atsiliepimai:

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

    Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų nuomonė yra labai svarbi.Prašome nedelsiant susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Žymos: vyrai priemonė, paletės kontūrinių, centras įrankis, kontūras matuoklis, kontūras gaug, conan mokykla, veido kontūras, kontūras modelis, egt gabaritai, priemonė medienos.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai