Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai

Kinija didmeninė naujus metalinius akinių rėmelius optinis moterų trumparegystė akiniai

€16.54 €8.27
Yra sandėlyje
w12915

Veido Formą Rungtynės: tinka visų veido formą
spalva: juoda/pilka violetinė juoda/žalia
Naudojimas: skaitymo akiniai,optiniai rėmelį
Rėmas Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas: nekilnojamojo
Tipas: bicolor,klasikinis
Dydis: 49-20-140
Lytis: MOTERIS
Modelio Numeris: GRS3650
Akiniai Priedai: KADRŲ
Kilmės: Kinijos zhejiang
Paslauga: įdėti Mėlynos šviesos Sklaidytuvų
Elemento Tipas: Akiniai Priedai

  • tinka veido formą WENZHOU GRAND OPTICAL CO.,LTD. , įkurta 2005 metais , yra profesionalų, dirbančių mokslinių tyrimų, vystymo, pardavimo ir paslaugų optinių rėmelių ir akinių nuo saulės .

    Mes esame įsikūręs WENZHOU su patogi prieiga.Skirta griežta kokybės kontrolė ir rūpestingas klientų aptarnavimas, mūsų patyrę darbuotojai yra visada prieinamas, kad aptarti jūsų poreikius ir užtikrinti visišką klientų pasitenkinimą.

    Be to, mes turime gauti CE,IS09001 ir FDA sertifikatus.Pardavimo bei visų miestų ir provincijų aplink Kinija, mūsų produktai yra taip pat eksportuojami į klientų tokiose šalyse ir regionuose, kaip Europo, Amerikoje, vidurio rytuose ir t.t .Mes taip pat sveikiname OEM.ODM užsakymus.Ar pasirinkimas esamą produktą iš mūsų katalogo arba ieško inžinerijos pagalba jūsų prašymą, galite kalbėti su mūsų klientų aptarnavimo centro apie savo tiekimo reikalavimus.

    Žymos: parzin optinių rėmelių, vyrai akinius trumparegystė, nuojauta optinių rėmelių, daug optinių rėmelių, akiniai miopya trumparegystė, juoda optinių rėmelių, akiniai trumparegystė dydis, rodoma akinius trumparegystė, lęšis, optikos kadrų, lieti akinius trumparegystė.

  • Atsiliepimai (1)

    • Sveta 1211

      This frame is small in size -- lens width = 46mm .. as it is now fashionable in the world-not 50 MM and more,... luwigs. Like the awesome Dragonfly, which majority on Ali is such a fashionable round shape with a high arch on the nose ......

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai