Arylic Plėtra Lentos Ir Valdiklio Jutiklis Infraraudonųjų spindulių Jutikliai Tūris Potenciometras Dual Digital Interface Modulis VPK Valdybos Arylic Plėtra Lentos Ir Valdiklio Jutiklis Infraraudonųjų spindulių Jutikliai Tūris Potenciometras Dual Digital Interface Modulis VPK Valdybos Arylic Plėtra Lentos Ir Valdiklio Jutiklis Infraraudonųjų spindulių Jutikliai Tūris Potenciometras Dual Digital Interface Modulis VPK Valdybos

Arylic Plėtra Lentos Ir Valdiklio Jutiklis Infraraudonųjų spindulių Jutikliai Tūris Potenciometras Dual Digital Interface Modulis VPK Valdybos

€16.13 €12.42
Yra sandėlyje
w127713

THD+N: 0dB FS 0.002%
Kilmės: KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis: 3.3 V, ± 5%, 23mA 5.0 V ± 5%, 31 mA
Žaliavos: Optinis (SPDIF)
Medžiaga: Plastikiniai
PCM Žodžio Ilgis: 24-bit
Rezultatai: RCA
Interchannel Atskirai: 100DB
Tipas: Desktop
Matmenys (W x H x D): 40x38x2
PCM mėginių Ėmimo Dažnumas: 192 kHz
Wifi: No
Prekės Pavadinimas: arylic
DSD mėginių Ėmimo Dažnumas: 11.2896 MHz (DSD256)
Dinaminis diapazonas: 112dB
Įvesties Formatas: 192K 24bit
"Bluetooth": No

  • Išplėtimo Plokščių "PASIDARYK pats" Garsiakalbių Rinkiniai

    VPK Valdybos Šį DAC valdyba gali jums pridėti skaitmeninio į analoginį išėjimo į savo Up2Stream Mini v3 ir Pro v3. Dėl DAC lustas naudojama ši diskusijų lenta, garso kokybė yra daug geriau, nei vieno borto.

    Mygtukas Valdyba

    Šį Mygtuką valdyba yra išorinis valdybos, kuriame yra keli valdymo mygtukai įskaitant play/pause, garso didinimo, garso mažinimo, ankstesnę dainą, kitą dainą, laukimo ir perjunkite režimą į lėktuvą, infraraudonųjų SPINDULIŲ imtuvas, jungtis IR Pratęsimo Valdybos ir 4 režimo indikatorius LED, įskaitant WiFi, BT, AUX ir USB.Tai yra puikus naudoti kaip valdymo pulto savo "PASIDARYK pats" prietaisas.

    SPDIF Valdybos

    Trūksta skaitmeninis įėjimas savo "PASIDARYK pats" valdybos, ir per daug sudėtinga, kad įtrauktumėte jį sau?Čia yra SPDIF įėjimų valdyba, kuri gali jums lengvai pridėti SPDIF įėjimų į savo prietaisą.Jame yra Optinė įvestis ir Coaxial input jack.Su šia plokšte galite prijungti bet kokį prietaisą, su SPDIF išėjimas, kaip skaitmeninio garso įvesties šaltinis.

    SPDIF Out Valdyba

    Ilgai laukė Skaitmeninis išėjimas yra pagaliau čia.Šis SPDIF išėjimas lentą gali įtraukti skaitmeninis išėjimas į savo prietaisą, kurio sudėtyje yra optinė išvestis ir coaxial output jack.Su šia plokšte galite išėjimas skaitmeninis garso duomenis į kitus prietaisus, pavyzdžiui, DAC arba skaitmeninis stiprintuvas.

    IR Pratęsimo Valdyba

    Taigi laive infraraudonųjų SPINDULIŲ imtuvas netelpa savo "PASIDARYK pats" atveju?Jums reikia pasirinkti poziciją, kažkur kitur?Tai IR pratęsimo valdyba gali leisti jums prijungti išorinį infraraudonųjų SPINDULIŲ imtuvas, todėl jūs galite padėtį, infraraudonųjų SPINDULIŲ imtuvas, kad tilptų savo "PASIDARYK pats" poreikius. *Reikia naudoti Mygtuką valdyba

    Volume " Valdyba

    Reikia volume", apie savo "PASIDARYK pats" projektas?Tai yra perfect for you!Jūs galite naudoti šią Tūris valdybos pridėti volume", į savo prietaisą.Tai koduotuvas, ir jūs galite naudoti ją savo ruožtu padidinti ar sumažinti garsą, ir Mini v3, paspauskite garsumo mygtuką, galite perjungti įvesties režimą.

    Žymos: potenciometras multi, es9038q2m valdyba, vpk usb, juoda įdaras, ak4493, ak4499eq, ir kodavimo, ak4497, Kawasaki, gustard x20u.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai