Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT

Vienkartiniai Veido Kaukė Spausdinti Burną Kaukės Suaugusiųjų Unisex Anti-Dulkių Mascarilla Veido Reutilizable Padengti Mados Masker 10/50/100VNT

€10.11 €4.04
Yra sandėlyje
w127629

masque: mascarilla
maske: Kaukės
: kaukė moterys vyrai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Masken: nagų kaukė
Modelio Numeris: kaukė veidui
Apsaugos klasė: NĖRA
Modelio Tipas: Spausdinti
Sertifikavimo: NĖRA
Medžiaga: Poliesteris
Saugos standartas: NĖRA
Lytis: MOTERIS
mascarillas: Veido Kaukė

  • Prašome būti maloniai prašome pažymėti, išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

    Unisex Suaugusiųjų Kaukė Vienkartinės Dulkėms Kolegijos Studentų Kaukės

    Aprašymas:

    3 sluoksnis yra ne austas, vienkartiniai kaukė yra pagaminta iš 3 sluoksnių neaustinės medžiagos, jis yra sveikas ir saugus naudoti.Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kurie tampa naudinga ir madinga.

    Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia, kai apsaugos nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan.Elastinga ausies kilpą, lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.nagų salone ar bet kokias kitas sritis, kuriose gali reikėti apsaugos

    Savybės:

    1. Pagamintas iš aplinkai draugiškų medžiagų, drėgmei atsparus, ne-dirgina, minkštas ir patogus.

    2. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kurie tampa naudinga ir madinga.

    3. Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan.

    4. Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą.Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.

    5. nagų salone ar bet kokias kitas sritis, kuriose gali reikėti apsaugos

    6.Plačiajuosčio ryšio dizainas daro savo ausis patogiau

    Pakuotė:

    10/50/100vnt kaukės

    Žymos: preppy sijonas zomšos, litavimo patarimas wh40, vito naudingumas dangtis, sėdima vieta mk6, plieno plaktukas marškinėliai, howse apdaila, vejapjovės, s7 krašto "emoji" atveju, meriva žibintai 2004, smart gatgets vaikai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai