Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga

Kelių Dviračių Padangų Gruntas Patvarus Netoksiška Tirpsta Kalnų Dviračių Padangų Remonto Gruntas Universalios Padangos Dviračių Sporto Įranga

€4.05 €2.84
Yra sandėlyje
w127200

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Kulka Taškų:

    1、Praktinių Padangų Gruntas: 1. Sandarumo vamzdžių pati yra blogai, natūralus orą greitai, reikia dažnai nudžiuginti. 2. Tolimojo susisiekimo dviračiais, eismo sąlygos sudėtingos, jas sunku rasti remonto dirbtuves. 3. Žaidimo procesą, negali sau leisti laikas keisti padangų ar padangų remontas.

    2、Universalios Padangos: padangų hermetikas parengtas ir išbandytas naudoti visose vamzdis padangos.Kartą įdiegtas į padangų ar vamzdžių per vožtuvą PRIEŠ turite punkcija, kai ratas sukasi Danga tolygiai aplink viduje, padangų ar vamzdžių, pasiruošęs ruonių pradūrimui, kaip jie įvyksta.

    3、Veiksmingai ir Greitai: Kaip padangų hermetikas elgiamasi vamzdis sukasi, išcentrinė jėga stumia hermetikas, prie protektoriaus zonos sukurti sluoksnio apsaugos, remontas pradūrimui kaip jie atsiranda, ir gydyti esamas pradūrimui, ir šis Hermetikas vamzdis tipo padangomis, taip pat rekomenduojama naudoti ant padangų.

    4、Patvarus ir Naudinga: padangų hermetikas bus efektyviai dirbti tiek stiebas ir tubeless padangas, ir jis truks visą padangų ar vamzdžių, ir paprasčiausiai nuplauna su vandeniu ir nepalieka lipnių likučių atsilieka, kai naują padangų ar vamzdžių yra įrengtas.

    5、Netoksiška ir Tirpsta: padangų danga yra netoksiška, nepavojingos, nedegios, ne aerozolių ir tirpsta vandenyje.Vamzdžiai elgiamasi su šia Danga gali būti lopas su tradiciniais vulkanizuotos pleistras, naudojant šiek tiek kantrybės ir priežiūra!

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Padangų Gruntas

    Dozavimas:

    Dviratis: 200ML/padangų

    Motociklas: "400ML/padangų

    Naudojimas: dviračiai, motociklai, elektrinių transporto priemonių.

    Instrukcijos:

    1.Naudoti vožtuvas core raktu atsukite ventilio core inside įsiurbimo uosto.

    2. Imti vožtuvas core ir išleis orą iš padangų.

    3. Suplakti savarankiškai rehydration sprendimas, tada išimti kateterį iš nugaros ir ją įdiegti.

    4. Savo ruožtu oro įleidimo iki 8 val. ir prijunkite vamzdelį.

    5. Išspausti butelį, sunku ir įleisti savarankiškai papildyti skysčio į sukasi padangų.

    6. Švaraus oro angos varžtas ant vožtuvo branduolį, o pripūsti padangą pagal standartą padangų slėgio.

    Patarimai:

    Po pripildymo ir pripučiamos, jei jums rasti bet kokius oro nutekėjimas, jums reikia įjungti padangas taip, kad oro nuotėkis yra statmena žemės.

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Padangų Hermetikas ("400ML)

    1*Jungiamasis Vamzdis

    Žymos: dokitmilu ciclismo, ttr50, bicycl, remonto juostos, cubrebotas ciclismo, antspaudas gruntas, dviratis "chrome", padangų hermetikas, padangų hermetikas, įrankis nuoma.

  • Atsiliepimai (3)

    • Exovitalik

      Thank you, received my order, regards, Bruno :-)

    • Tcpan2001

      I received the product, all very well, thank you

    • Gastonpoufong

      Never received, above 4 months of waiting and the judges of aliexpresun doubting whether I am right or not, they charge us first and then if it doesn't come all are problems a trial that is sometimes fair and sometimes it doesn't go bad, you have to consider going on or not buying from aliexp

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai