SPDIF Optinė ir RCA Out Plokštelės Laikiklis, skirtas ASUS Gigabyte MSI SPDIF Optinė ir RCA Out Plokštelės Laikiklis, skirtas ASUS Gigabyte MSI SPDIF Optinė ir RCA Out Plokštelės Laikiklis, skirtas ASUS Gigabyte MSI SPDIF Optinė ir RCA Out Plokštelės Laikiklis, skirtas ASUS Gigabyte MSI

SPDIF Optinė ir RCA Out Plokštelės Laikiklis, skirtas ASUS Gigabyte MSI

€9.92
Yra sandėlyje
w1271

Prekės Pavadinimas: Erilles
Tipas: Pramonės Kompiuterių Priedai

  • Pastaba:

    Išėjimas iš šios kortelės yra, kad skaitmeninis signalas yra naudojamas dekoderis arba skaitmeninis stiprintuvas, ir ji negali išėjimo analoginiai signalai.

    Pastaba:

    GIGABYTE motininės plokštės turi spdif-o ar spdif-io pin sąsaja, prieš jį gali būti panaudota.Kaip, ar yra sąsaja, atidarykite dėklą ir pažvelgti į pagrindinę plokštę.Jei yra sąsaja, bus spdif-o logotipas, kaip ilgai, kaip jūsų pagrindinės plokštės sąsaja plokštė garso plokštė Jis gali būti naudojamas, jei tai nėra blogai.

    Fountion:

    Talpinti keliose pagrindinėse plokštėse: ASUS, Gigabyte, ECS, "Foxconn", MSI, BIOStar

    Visada kreiptis į savo Motininės Manual ir, jei būtina, naudoti pin kodą, jeigu norite reguliuoti signalo ir įsitikinkite, kad jungtys yra teisinga seka, kuri atitinka jūsų pagrindinės Plokštės išvesties signalas.

    Jungtis

    Geltonas laidas: Vcc +5 V maitinimo įtampa

    Rudas laidas: SPDIF Out signalas

    Juoda kabelis: GND Žemės

    Žymos: asus galinis skydelis, stebėti msi, hdmi audio extractor usb, spdif dekoderis "hyundai", vyrai kompiuteris, toslink, x58, motininės plokštės, pagrindinė plokštė msi, spdif.

  • Atsiliepimai (3)

    • Jlrbernal

      That's what I wanted.

    • Ghost Stealth Casper00

      Very high quality fee. The sound is now 24 bits 192000Hz. Acoustics sounded completely different. Very pleased. Delivery 7 days before the eagle. Thank you very much!

    • Shipilova K

      Good quality, fast delivery. Recommend!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai