ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų

ŽUVŲ MIESTE Jaustis Sklandžiai ir Minkšta Prabangus Šifono Kietas Vien Užuolaidos Kambarį Miegamojo Lango Vualiai Tiulis Užuolaidų

€8.10 €3.81
Yra sandėlyje
w126810

Formatas: VIRVĖ
NĖRA Įtrauktos: Kutas/Bakų Tvirtinimo/Karoliukai
Modelio Numeris: FT20422
Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
Pavadinimas: Kietojo Vien Užuolaidų
Prekės Pavadinimas: ŽUVŲ MIESTAS
Pastaba: Kaina yra vienas gabalas
Naudoti: Buveinė
Apdorojimo Reikmenys Kaina: Įtrauktas
Funkcija: Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
modelis: Plisuotos
Spalvinimas Norma: 15
Užuolaidų Plotis: 2~3 kartus lango plotis
Vieta: Langas
Kilmės: KN(Kilmės)
Diegimo Tipas: Built-in
Taikoma Langų Tipas: Butas Langą
kilmės vieta: Zhejiang,Kinija
Medžiaga: 100% Poliesteris
Tipas: Užuolaidų
Mokesčių: Pirkėjų atsakomybė
Skalbimo: Mašina Galima Skalbti
Modelio Tipas: Kietas
Technics: Megzti
Uždangos Aukštis: Max Aukštis 270cm
Krašto Gydymas: Hemming

  • 1. Pastaba: Kaina už 1 vnt užuolaidų 2. Dydis: Jei norite pakeisti ilgis, palikite pranešimą, bet kokio ilgio, Mažiau nei 270cm,kaina yra tokia pati,Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.) 3. Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3 kartus, plotis savo langą 4. Prašome leisti šiek tiek nukrypimas ( 1-3cm ) dėl hemming 5. Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių ir kitą ryškumą gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis, 1 vnt užuolaidų Pakuotė: Įtraukta: Kabliukai ( Kabliai Viršuje: 4 kabliukai prieš skaitiklis ; Pieštukas Klostyti: 10 kabliukai prieš skaitiklį ) neįtraukta: Kutas/bakų tvirtinimo/Karoliukai

    Mokėjimo

    1, kad jūs kairės į užsakymą, ir "P. O.box" yra draudžiama adresą.Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Jei norite atsiskaityti kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis (išskyrus nemokamas pristatymas).00% mokėjimo iki pristatymo, prašome įsitikinkite, kad jūs turite palikti visą teisingą informaciją, apima vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį, prekės bus išsiųstos nurodytu adresu

    Pristatymas

    Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Atsiliepimai Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 1.Kaip skalbti užuolaidų?Kadangi užuolaidos gali būti išspaustas tranzito, tai bus ne labai sklandžiai, kaip paveikslėlyje.Po to, kai jūs jį gauti, jums reikėtų purkšti šiek tiek vandens ant užuolaidų, tada vietoje pavėsyje džiūti.Jei turite geležies, bus geriau.Skalbimo mašina yra, bet mes siūlome sausas valymas.Prašome skalbimo atskirti nuo kitų audinių.Nenaudokite baliklio ir vidutinio geležies 160 laipsnių.

    1.Kaip skalbti užuolaidų?

    Kadangi užuolaidos gali būti išspaustas tranzito, tai bus ne labai sklandžiai, kaip paveikslėlyje.Po to, kai jūs jį gauti, jums reikėtų purkšti šiek tiek vandens ant užuolaidų, tada vietoje pavėsyje džiūti.Jei turite geležies, bus geriau.Skalbimo mašina yra, bet mes siūlome sausas valymas.Prašome skalbimo atskirti nuo kitų audinių.Nenaudokite baliklio ir vidutinio geležies 160 laipsnių.

    2.Kaip mes pristatyti prekes?

    Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant pristatymas nemokamai.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Kad daugiau nei $150.00,laivas EMS arba DHL.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

    3.Ar ne gauti prekes arba tam tikrų problemų?

    Susisiekite su mumis dalinis /pilnas grąžinti po patvirtina, kad problema kita.

    4.Atsiliepimų.

    Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    5.Susisiekti Su Mumis.

    Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl www.eatin.lt arba rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas.Mums bus malonu atsakyti į visus klausimus, kurie jums gali turėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis

    Žymos: aukščio baltos užuolaidos, ilgai nėrinių užuolaidos, prekės prabanga moteris, tull už lango, miegamasis furnitur, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, durų užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, užuolaidų trumpas.

  • Atsiliepimai (5)

    • Adaham99

      Very nice quality, even I did not expect. Very well sewn and comes with the hooks, I did not know. Thank you very much and surely I will order again.

    • Sakadume

      Apart from the fact I received pencil pleat instead of grommet I’m very satisfied with the curtains, they are good quality and exactly what I needed.

    • Mylovekatena

      Just the charm I'm very satisfied and I received the goods very quickly

    • Latte 89

      Curtains received very quickly. The quality of the fabric is good, they are soft. The tape is sewn, too, quality. I haven't hung up yet, so it's hard to say anything yet.

    • Kseniya Kuklina

      I am happy for my purchase, will do business again !

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai