31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai 31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai 31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai 31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai 31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai 31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai

31V Saugios Įtampos LED String Apšvietimas Atminties Funkcija Laikmatis LED String Šviesos Šventė, Kalėdų Žiburiai, Lauko Smart String Žibintai

€31.00 €21.70
Yra sandėlyje
w126503

Maitinimo Šaltinis: DC
Ilgis: 50M 100cm
Įtampa: Other
spalva: Aišku
Baterijos Tipas: Kita
Sertifikavimo: EMS
Savybės: Nuotolinio Valdymo Pultas, Spalva Keičiasi
Prekės Pavadinimas: BR ŠVIESOS
Yra Lemputės Įtraukti: No
Kištuko Tipas: ES Plug
Proga: Sodas
Garantija: 1 Metai
Vadovo Numeris: > 200
Muzika: NĖRA
Apšvietimo Atstumas: 1-5m
Pagrindo Tipas: Kita
Yra Pritemdomi: Taip
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Šventės Pavadinimas: Kalėdų
Modelio Numeris: 770568
Kištuko Uodegos: No
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai

  • 9 Režimai 31V Saugi Įtampa Atminties Funkcija Smart Šiltai Baltos spalvos su Spalvotų Balta Šiltai Balta Patalpų Lauko LED String Šviesos Spalva Keičiasi Pasakų Žibintai su Nuotolinio&Laikmatis Namuose Šalis, Vestuvės, Kalėdos,

    Aprašymas:

    Savybės:

    *【Remoteable LED String Žibintai】: veiksminga diapazonas gali siekti iki 5m ne ilgiausią atstumą.Kontrolės LED eilutę žibintai su 4 šviesumo lygis(25%-50%-75%-100% 4 lygio šviesumą), 9 apšvietimo režimus (automatiškai išsijungia po šešias valandas ir įjungti, po 18 val.)

    *【Saugos ir Taupyti Energiją】 : Mūsų žibintai Su CE, GS, RoHs Sertifikuota 31V išėjimo įtampa, mažesniam kūno saugi įtampa 36V.Nėra pavojaus, kad elektros šoką.Kalėdų fėja string šviesos galia yra tik 6W, kuris yra energijos taupymo ir aplinkos draugiškas.

    *【IP65 vandeniui String Žibintai】: LED pasakų string žibintai, yra puikus patalpų ir lauko darbams, taip pat idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, pobūvių, parduotuvė, baras, prekybos centras, namų apdaila, gyvenamasis kambarys, kieme, madų šou, klubas ir pan.

    *【IP44 vandeniui Adapteris Valdytojas, Bet Tik Rainproof】: 9 režimai valdytojas yra built-in LED adapteris, kuris su 100-240V input voltage ir 31V saugaus išėjimo įtampa,ten yra mygtukas su adapteriu, galite pakeisti režimą, tiek mygtuko arba nuotolinio valdymo pulto,atkreipkite dėmesį, kad kamštis turėtų būti atokiau nuo vandens.

    *【Laikmačio Funkcija Nuotolinio Valdymo】: galite pakeisti režimą ir nustatykite laikmatį 6hours dėl 18hours išjungtas arba 8hours dėl 16hours išjungtas arba 6639timer-6hours on - 6hours off - 3hour on - 9hours išjungti nuotolinis valdymas,lengvai valdomas.

    *【Puikus Atostogų Dovana】:mergaičių ir vaikų, su tokia graži Kalėdų pasakos string žibintai, jie bus laimingi su tokia romantiška atmosfera ir kaip fantastišką vaizdą.Atėjo laikas pridėti švenčių ieško jūsų šeimai!

    Produkto aprašymas

    Nuotolinio valdymo funkcija įvadas:

    9 Apšvietimo Režimų Ir Atminties Funkcija:

    ①Color 1&Color 2 Angliavandenilių ②Color 1 Pastovaus Apie

    ③Color 2 Pastovaus Dėl ④Color 1 Slo Glo ⑤Color 2 Slo Glo ⑥Color 1&Color 2 Eilės

    ⑦Color 1&Color 2 Šmėžavimas/Flash ⑧Color 1&Color 2 Kvėpavimas(Lėtai Išnyks) ⑨Color 1&Color 2 Slo Glo

    100%-75% -50% -25% 4 lygių ryškumas

    Laikmačio funkcija

    Spalva Keičiasi Kalėdų Šviesos įmontuotas atminties lustas bus prisiminti paskutinį parametrą,jis bus pradėti paskutinę nustatymas, kai šalia naudojimas

    Specifikacija:

    Spalva: Šiltai Balta ir Daugiaspalvis(Raudona,Geltona,Žalia,Mėlyna),Baltos ir Šiltai Balta

    Medžiaga: Vario viela,Polistirolas

    Styginių Šviesos Ilgis: 50M 165ft, 100M 330ft

    Maitinimo Kabelio Ilgis: 3M 9.9 ft

    LED Kiekis: 50M 400LEDs, 100M 800LEDs

    Atsparus vandeniui: IP65 Jokių problemų naudoti lauko led string žibintai lietaus ar sniego

    Galia: Prijunkite Elektros

    Įtampa: Input: 100-240V, Išvestis: 31V

    Komplektą Sudaro:

    1 x LED Styginių šviesos

    1 x 31V Žemos Įtampos Adapteris Valdytojas

    1 x Nuotolinio Valdymo(CR2025 Baterija nepridedama)

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    Žymos: "smart led kalėdų, lauko girlianda, kalėdų string šviesos lauko 50m, led reflektorius, twinkly smart led žibintai, wifi crhristmas, 31v, 31v maitinimo šaltinis, soler šviesos lauko, led eilutės laikmatis, Lempa, Laikmatis.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai