COPPERTIST.WU 1930 COPPERTIST.WU 1930 COPPERTIST.WU 1930 COPPERTIST.WU 1930 COPPERTIST.WU 1930 COPPERTIST.WU 1930

COPPERTIST.WU 1930 "sąvaržėlės " Keychain", Rankų darbo, Bronzinė Automobilio Raktų pakabukai Retro Vintage Klavišus "Juokingas" Laiko " Klavišą Žiedas Vyrams Priedai

€32.25
Yra sandėlyje
w125125

Elemento Tipas: Raktų Pakabukai
Formos\modelis: Veidas
Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
Bauda ar Mados: Mados
Tikslinių Vartotojų: VYRAI
Stilius: retro/vintage
modelis: Juokinga Laikas
Metalo Spalvos: Aukso spalvos
Formos: sąvaržėlės
Kilmės: KN(Kilmės)
Fuction: automobilių keychain
Prekės Pavadinimas: COPPERTIST.WU
Lytis: VYRAI
Medžiaga: Bronzos & Nerūdijančio Plieno

  • Juokinga Laiko sąvaržėlės "keychain" buvo sukurta remiantis 1930-aisiais Amerikoje Keychains.

    Mes projektuojame pagrindinės grandinės-Juokingas Laiko tema , tikėdamiesi, žmonėms rasti savo prarado šypsena ir laimės užimtas kasdieniame gyvenime , šalto cola vasarą yra savo laimės ,šilta lova žiemą yra savo laimės .Tiesą sakant , jūsų džiaugsmas ir laimė niekuomet dingo , jis tik žaidžia "slėpynių" su jumis , bet jūs galite lengvai rasti jam kiekvienas žingsnis, jei norite .

    Mes jungiame bronzos ir nerūdijančio geležies šioje knygoje įrašą pultelio padaryti retro stiliaus , nerūdijančio geležies tegul keychain struktūra yra labiau stabilus ir patvarus .Bronza medžiaga rodo natūralaus senėjimo po ilgo laiko naudojant , ne nerimauti apie daugybę mažų įbrėžimų ant paviršiaus ,kad tai, prisiminimais apie savo gyvenimą , būti sąžiningas , jūs esate gonna myliu tuos, įbrėžimų , tai ypatingą žavesio bronza medžiaga .

    Juokinga Laiko tema , Mesti savo bėdą toli ,mėgautis gyvenimu ir išlaikyti šypseną .Šokių matchstick men-tai kažkas , iššifruokime jį kartu.Mažas žaidimas dizaineris nori žaisti su jumis .

    Mes gerinti struktūrą ir atnaujinti mūsų meistriškumo, padaryti raktų pakabukai turi kokybiniai jausmas, kai jūs laikykite rankoje .

    Mes mylime išreikšti šiuolaikinio protus ir mintis senas būdas ,raštų ir modelių ant pagrindinės grandinės buvo nuspalvintas ypatingą emalį meistriškumo , tai amatai buvo sukurta 500 šimtą metų .

    Žymos: juokinga, raktų žiedas, raktų žiedas vyrams, vario žiedas, coppertistwu, grandinės raktas, raidė e keychain, paketų prižiūrėtojų raktinę raidė, raktų žiedas varžtas, automobilio raktas keychain, grandinės žiedas raktams.

  • Atsiliepimai (5)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai