PE43702 modulis skaitmeniniu RF attenuator modulis pralaidumo 9K~4GHz 0.25 dB žingsnis tikslumas didžiausias pelnas, 31.75 dB PE43702 modulis skaitmeniniu RF attenuator modulis pralaidumo 9K~4GHz 0.25 dB žingsnis tikslumas didžiausias pelnas, 31.75 dB PE43702 modulis skaitmeniniu RF attenuator modulis pralaidumo 9K~4GHz 0.25 dB žingsnis tikslumas didžiausias pelnas, 31.75 dB

PE43702 modulis skaitmeniniu RF attenuator modulis pralaidumo 9K~4GHz 0.25 dB žingsnis tikslumas didžiausias pelnas, 31.75 dB

€21.60 €19.44
Yra sandėlyje
w125085

Maitinimo Įtampa: 5V
Prekės Pavadinimas: ElecDemo
Dydis: 50mm*50mm
Suderinamas su: RF Attenuator
Priedų Tipas: Attenuator

  • Renginiai:

    Daug filtro kondensatoriai, naudojami atsieti elektros energijos tiekimas.Jie yra suprojektuoti pagal aukšto dažnio grandinių ir turi gerą dažnių charakteristikas.Maitinimo naudoja T bendrovės specialios radijo DAŽNIŲ lustą LP5900. Užuot tiesiogiai nuomos vartotojo įvesties maitinimo įtampos svyravimai ir bangos trukdžių, kad elektros energijos tiekimo yra labai sumažintas.

    Pagrindinės charakteristikos: 1. 50 RF skaitmeninis attenuator 2 ir 7 bitai, didžiausias slopinimas 31.75 dB 3. Juostos plotis: 9 khz~40GHz Step-by-Step tikslumas 4 ir 0.25 dB gali pasiekti 3175 dB. 5, +57dBm IIP3 6. Maitinimo diapazonas: 3V~5V 7. Režimas: Tiesioginis To, Lygiagrečiai Relės, 8 Serijos. Didelis slopinimas režimas PUP sąrankos Parametrai: [Vardas, pavardė]: PE437027 Tiek RF Attenuator Modulis [Dydžio]: 50mm * 50mm [Maitinimo įtampos diapazonas]:5V pakuotę įeina: modulis;*1 PDF schema*1+ STM32F103RCT6 Šaltinis, Programa,*1 :Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo po pirkimo, mes atsiųsime modulio informaciją į savo pašto dėžutę.

    Apie Elecdemo:

    Elecdemonded 2015 m., Elecdemo yra nusistovėjęs technologijų kompanija, kuri sujungia tiekimo , R & D , prodund pardavimo , remti agentai , frančizės , pritaikymas ir urmu perka .Mes esame įsipareigoję suteikti mūsų klientams geriausias elektroninės funkcinis modulis produktų už mažiausią kainą .Mes turime profesionalių dizaino ir gamybos komanda providecustomer paslauga, padėti mūsų klientams žymiai pagerinti efektyvumą plėtros,mokytis ir mokslinių tyrimų.

    Apie Transpiration:

    1. Pasaulio laivybos, (išskyrus tuos atvejus, kai countriesand APO/ FPO)

    2. Importo muitai: Mokesčiai nėra įtraukti į theprice ar siuntimo išlaidas.Muitinės mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.

    3. Jei paketas yra ne pristatytos per 30 dienų.prašome susisiekti su mumis.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

    Apie Pristatymą:

    1. Mes proceso tvarka, po kurio laiko mokėjimas patvirtino.Dėl skirtingos inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmojo sandėlio greitas pristatymas.

    2. Mes tik siųsti patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

    3.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Pristatymo laikas gali skirtis, ypač švenčių dienomis.

    Apie Garantija:

    1. gamintojai tik warrantyon nekokybiškų daiktų(išskyrus elementus damagedand/ar netinkamą jų gavusi).Priedas yra apdrausta 3 mėnesių garantija

    2. Rodomas vaizdas yra imtasi realiu laiku, bet dėl skirtingų gamybos partijų, thecolor, gali būti skirtingos.Nuotrauka yra nuoroda tik, ir tikrasis objektas yra subjectto galutine

    3. Sugedęs prekė turi būti pranešta ir reurned per garantijos terminą(jei įmanoma,originalioje pakuotėje

    4. Jei produkto savybės neatitinka reklamos, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

    Apie Atsiliepimą:

    1. Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, mums labai didelė garbė receivea dosnūs nekilnojamojo vertinimo ir nuotraukas, th !!!!

    2. Bet koks produktas arba laivybos problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo orleaving visus atsiliepimus/neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą untilyou yra patenkinti.

    Grįžta ir Kompensacijos:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir jums bus ne turėti galimybę grąžinti nuo gavimo data after30 dienų.Jei elementą jau priklausė jums už daugiau nei 7 dienos, laikoma, usedand mes ne bus grąžinti arba pakeisti jį.be jokių išimčių!Grįžti laivybos išlaidos yra theresponsibility iš buver.

    2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, turite pateikti mums shippingtracking numerį.

    3. Jei yra grąžinti, prašome mus iš anksto, mes jums padėsime ją išspręsti.Jei jis negali besolved internete, mes priims jūsų grįžti ir grąžinti jį jums.

    Žymos: pe4302, harley sportster 1200 priekį kontrolės, attenuator bendraašius, counter žingsnis, attenuator žingsnis, lazerio ps3, talki walki, žingsnis vaikščioti, cb radijo ryšio, oled oscilloscope.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai