Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis

Lauko Kempingas Grotelės, Sulankstomos, Laužo kepsnių ant grotelių Nešiojamų Kempingas GRILIS Iškylą Gamtoje Su Nerūdijančio Plieno Anglis Grilis

€10.42
Yra sandėlyje
w125050

Struktūra: Vienas Gabalas
Pavadinimas: Grilis
Taikoma Prieskonių Tipas: Lipni Prieskonių
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Tipas: DEGIKLIS
Naudojimo Sąlygos: Normalios Lauko
Vienkartiniai: No
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo: Nėra vėjo skydas
Modelis: /
Didelis: 27.5*23.5*13cm/10.83*9.25*5.12 į
Degalai: DUJOS
Mažas: 17*15.5*9.5 cm/6.69*6.1*3.74 į
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne: NĖRA Įtrauktos
Vartotojų skaičius: 3-5
Taikymo Metodas: vadovas

  • Kulka Taškų:

    1、Pagaminti iš nerūdijančio plieno, jis yra tvirtas ir patvarus, atsparus aukštai temperatūrai, nėra lengvai praranda formą, ir turi stiprią apkrova.

    2、Sulankstomas dizainas lengva vykdyti.

    3、Kabinti laikiklis, grotelės, tinka atviros ugnies, maisto ruošimui, lengva nustatyti kepimo įrankius, tokius kaip karštas vanduo buteliuose, kaušeliuose ir kt.

    4、paviršius yra glotnus, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo.

    5、Aukštos kokybės: grotelių rėmas yra pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno ir gali būti naudojamas ant atviros liepsnos, medžio anglimi arba turistinės viryklės - idealiai tinka žygiams, stovyklavimui ir lauko virtuvės.

    Informacija:

    Pavadinimas: Barbekiu

    Medžiaga: Nerūdijantis plienas

    Matmenys (apytiksl.):

    Didelis 27.5*23.5*13cm/10.83*9.25*5.12 į

    Mažas 17*15.5*9.5 cm/6.69*6.1*3.74 į

    Už prieinamą kainą svoris: apie 20kg

    Sąrašas:

    Grilis,*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: charbroil grilis, grotelės trikojo, nf garso nm2, stovykla grilis, gaisro viryklė, akmens anglių starteris, sulenkite grilis, lankstymo grilis grilis, dujų grilis grilis, lauko, grilis grilis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai