Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas

Motociklo Degalų Bako Universal Retro Patvarus, Patogus Ir Praktiškas Metalo CG125 Motociklo Kuro Bakas

€20.45 €14.73
Yra sandėlyje
w124020

Medžiagos Tipas: Metalo geležies
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Dydis: 52*18*cm
Medžiaga: Metalo geležies
spalva: juoda, tamsiai pilka, juoda, mėlyna (pasirinktinai)
Modelis, Metai: 2020 m.
Kilmės: KN(Kilmės)
Tinka: Motociklas
Elemento Tipas: Kuro Bakai

  • Funkcijos: 1. Geros kokybės: Šį degalų bakas yra pagamintas iš metalo ir geležies, su labai patvarus kokybė ir ilgas tarnavimo laikas. 2. Paprasta: Tai kuro bake yra labai paprasta naudoti ir gali būti tiesiogiai sumontuota ant motociklo.Tai yra labai praktiškas ir patvarus motociklas aksesuaras. 3. Įvairių spalvų: yra daug spalvų rinktis iš šio kuro talpykla, kuri gali prisitaikyti prie poreikių, įvairių motociklo formos.Aprašymas: kuro bakas yra pagamintas iš metalo, ketaus, kuris yra labai patvarus, kokybiškas ir turi daug spalvų rinktis, kuri gali prisitaikyti prie poreikių, įvairių motociklo formos.Techniniai duomenys: Medžiaga: metalo geležies Dydis: 52*18*cm Tinka: motociklo Pakuotė: 1 set*kuro bako Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: motociklo degalų bako talpa, cg125 bakas, cg125, kuro bakas, rezervuaro bakas, motociklo degalų bakas, jialing motociklas, rc bakas, stabdžių skysčio bakeliai, gasolin bakas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai