Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m. Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m. Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m. Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m. Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m. Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m.

Savanini Nauja 3pcs Aliuminio Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžio Pedalo ir Dangtis, Skirtas Volvo XC70 NE 2012-m.

€36.38 €34.56
Yra sandėlyje
w123509

Prekės Svoris: 1.5kg
Elemento Plotis: 15cm
Modelio Pavadinimas: Dešimt tūkstančių vieną
Elemento Aukštis: 10cm
Metų: 200-
Specialios Funkcijos: Apsauga
Elemento Tipas: Pedalai
Elemento Ilgio: 35cm
Medžiagos Tipas: aliuminio
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK

  • Nauja 3pcs Aukštos Kokybės Aliuminio Lydinio, Ne Slydimo Pėdos Poilsio Kuro Dujų Stabdžių Pedalą dengiamoji Plokštė Volvo XC70 NE 2012-2014 m. Savybės:

    1.Būklė:100% visiškai naujas.

    2. Aliuminio lydinys:Įtraukti Unikalią Išvaizdą Jūsų Originalus Gamyklos Pedalai. 3. Pagamintas iš T304 Nerūdijančio Plieno & anti-slydimo ,lengva instaliacija. 4. Aukštos kokybės gumos: Ne slydimo Kilimėlis su stiprus jausmas buferinė talpa, kad vairavimo lengviau ir jums turėti gerą jausmą. 5.Unikalų neslidus paviršius, suteikia puikių rezultatų ir tvirtai. 6.Saugumą Vairuojant ir Sumažinti Kojų Nuovargį. 7.Tiesioginių Apkabos, Per Kilmės Pedalas; Padidinti Srityje. 8.Medžiaga:Nerūdijantis Plienas & Neslidžia Guma. 9.Ultra lengvas,dėvėti,atsparus smūgiams, anti-korozijos.

    10. Gauti daugiau greitai ir tiksliai snukio darbo,sumažinti nuovargį vairuojant. 11.Tik su vairu Kairėje pusėje (LHD) automobiliai. 12. Akseleratoriaus pedalas lapeliai virš esamų pedalo straightly, originalus stabdžių pedalą,sankabos pedalą ir automobilių stovėjimo pedalo, reikia pašalinti ir pakeisti naujais.

    Pakuotės Turinys: 1pcs Dujų Peda 1pcs Stabdžių Pedalą 1pcs Pėdos Poilsio Pedalą, Gali būti įrengtas kairėje transporto priemonės vairavimo

    100% brand new,kaip ir nuotraukas, pridėti žemiau, aukštos kokybės produktai

    visi yra sandėlyje ir paruošta pristatymas!

    Jei negalite patvirtinti, suderinamumo,prašome pridėti kai kurios nuotraukos originalo pedalas,

    mes padėsime jums double-check it,ačiū jums labai už jūsų pagalbą!

    Išsamiai:

    Žymos: volvo xc60, pedalas "volvo", nigedu prekės, paramos tiguan, pedalas v60, weelgo aliuminio pedalai, anglies kamieno, golf mk7 lipdukas, "media nav, lipdukas "volvo".

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai