Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai

Už PS4 Vertikalus Stovas Aušinimo Ventiliatorius Valdytojas Įkrovimo Stoties 2 Įkroviklio Indikatorius 12 Slots Žaidimai Saugojimo Ir USB ŠAKOTUVĄ, Uostai

€15.38 €10.16
Yra sandėlyje
w12282

Modelio Numeris: Už PS4/ PS4 Slim/PS4 Pro
SONY Modelis: PLAYSTATION4
Funkcijos 3: Dual controller įkroviklis
Savybės 4: Konsolės Vertikalus stovas
Funkcijos 1: Žaidimas kortelės kolekcija
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
Funkcijos 2: PS4/PS4 Slim/PS4 Pro aušinimo stovas
Prekės Pavadinimas: GRWIBEOU

  • Aprašymas:

    Savybės:

    All-In-Vieną PS4/Slim/Pro Konsolės: Vertikalus stovas+ Vėsinimo Ventiliatorius + valdytojas įkrovimo stotį+ + 2 Įkroviklio Indikatorius+ 12 slots žaidimai saugojimo+ USB HUB uostų.

    Aukšto Efektyvumo Aušinimo Sistema: Du Atnaujintas Aušinimo Ventiliatoriai išlaikyti savo konsolės kietas ir ramus, skaidyti šilumos iš konsolės, pagerinti, veiklos, gyvenimo trukmę.

    LED Indikatoriai ir Greito Įkrovimo Greitis: jums žinoti įkrovimo būseną, iš pirmo žvilgsnio, raudonas simbolis reiškia, krovimas, žalia lemputė reiškia, krovimas baigtas; įkrovimas būtų tiesiog 2-2.5 valandas.

    3 X Papildomi USB HUB Prievadai: Ateina su 3 USB HUB uostų prijungti kitų USB įrenginių, tokių kaip pelės, klaviatūros, ausinės ir t. t.Tačiau nerekomenduojama apmokestinimo.

    12 Žaidimą Saugojimas: erdvės Taupymas dizainas, yra 12 vnt žaidimas saugojimo jums išsaugoti jūsų senus, ir naujus žaidimus kartu.

    Techniniai duomenys:

    Specifikacija

    Tipas:PS4 Serijos Vertikalus Stovas su Aušinimo Stovas

    Medžiaga:ABS

    Gaminio dydis: 210*247*39mm

    Ventiliatoriaus dydis: 60*60*11mm

    Dabartinis:max srovė individualus valdytojas yra iki 800mA kai valdiklis yra baterijos įkrovimo vidutinė srovė yra 400mA, kai du kontrolieriai įkrovimo (be ventiliatoriaus darbo)

    Didžiausią Ventiliatoriaus Greitį:3500 + 10%žmonių su judėjimo NEGALIA

    Įkrovimo Laikas:2-2.5 Valandas (Tiek valdytojai, tuo pačiu metu),

    Maitinimo:USB 5V (Tiesiogiai prijungtas USB kabelis konsolės)

    Pakuotė:

    1 x PS4 Serijos Vertikalus Stovas su Aušinimo Stovas

    4 x Micro USB Adapterį Uostuose

    1 x Krovimo Kabelis

    1 x Vartotojo Vadovas

    Žymos: cpu ventiliatorius ps4, charakterį valdytojas, savininkas, playstation 2 vertikalus stovas, ps3 stendas aušinimo, hracky pro kluky, ps4 stendas, ps4 vertikaliąsias, ps4 slim parama, už ps4pro, aušintuvo ps4.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai