2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai 2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai 2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai 2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai 2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai 2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai

2.4 G 1,28 M RC bokštinis Kranas 6 Kanalų Vaikai Statybos RV Automobiliniai Žaislai Su Šviesos Ir 680 Laipsnių Sukimosi Kontrolės Bokštas Vaikams, Žaislai

€36.80 €25.03
Yra sandėlyje
w122392

Ratų bazė: -
Medžiaga: Metalo
Amžius: > 6 metų
Skrydžio Laikas: -
Įspėjimas: -
Garantija: -
Sukimo momentas: -
Vairo stiprintuvas: -
Nuotolinio Valdymo Atstumas: -
Matmenys: -
Įkrovimo Įtampa: -
Nuotolinio Valdymo Pultas: Taip
Sertifikavimo: CE
Galia: -
Dizainas: Kita
Droselio servo: -
Padangų Kelio: -

  • Kulka Taškų:

    1、Geri: bokštas kranas built-in nuotolinio valdymo sistema gali įgyvendinti daug operacijų, kaip padaryti kablys eiti aukštyn ir žemyn ir stumkite bėgiai judėti pirmyn ir atgal.

    2、Reguliuojamas Aukštis: bokštas gali būti padalinama į 3 dalis ir surinkti į tris skirtingų aukščių: 73cm/29.4 tam, 100cm/39in, 128cm/50.4 į.Svarbu, kad vaikai galėtų vykdyti savo veiklos įgūdžius nuo pat mažens.

    3、2.4 G Nuotolinio Valdymo pultas: statybos kranas veikia su 2.4 Ghz sistemos, ir supranta, belaidis nuotolinio valdymo atstumas be jokių trukdžių.

    4、Saugi Medžiaga: liftas, bokštas yra pagaminti iš tvirtos ir nenuodingos medžiagos, kuri bus įsitikinkite, kad saugos savo vaikų, kai žaidžia su ja.

    5、Puiki Dovana: Šis bokštas kranas yra ne tik tinkamas žvalgybos plėtros priemonė, bet ir įdomus žaislas vaikams, tad tai tikrai puiki dovana.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Kranas

    Spalva: geltona

    Medžiaga: ABS / elektroniniai komponentai

    Gaminio dydis: apie 93*43*130cm/36.6*16.93*51.18 į

    Spalva dėžutės dydis: apie 41.5* 18.5*21.5 cm/16.34*7.28*8.46 į

    Kanalas: 6 kanalai

    Važiavimo trukmė: apie 30 minučių

    Įkrovimo trukmė: apie 2-3 val.

    Nuotolinio baterijos: 2 1,5 V AA baterijos (neįtraukta)

    Nuotolinio valdymo atstumas: apie 20 metrų

    Pakuotės svoris: apie 2000g

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Bokštinis Kranas

    1*Nuotolinio Valdymo

    1*Atitikimo Baterija

    1*USB Įkrovimo Kabelis

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI A H savo pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    Žymos: kranas, rc, rc sunkvežimių, žaislai, rc kranas, diecast rv, rv žaislas vaikams, automobilių rc, plastikiniai žiurkės, hg p802, vaikai elektros ekskavatorius.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai