Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu

Retro Alice in Wonderland Temą Bronzos Mielas Princesė Kvarco Kišeniniai Triušis Karuselė Derliaus Fob Laikrodžiai su Priedu

€3.56 €2.60
Yra sandėlyje
w122000

Byloje Formos: ROUND
Lytis: Unisex
Judėjimas: Importo Tikslias Japoniškas Kvarco Judėjimas
Vyrų Žiūrėti: Karoliai Pakabukas Dovanos
Kišeniniai: Grandinės Suknelė Nešiojami Laikrodžiai
Surinkite Medžiagos Tipas: Akrilo
sąlyga: Naujas su Tagwatch žmogui
Ekranas: 12 valandų
Stilius: Retro Mados Atsitiktinis
žiūrėti: Kvarco Kišeniniai
Ciferblato Skersmuo: 0.047 colių
Funkcija: Retro Mados Atsitiktinis
Bezel Medžiagos Tipas: LYDINYS
Bezel Funkcija: Stacionarių
Dial Lange Medžiagos Tipas: Akrilo
Retro Kišenėje: Relojes de bolsillo
Modelio Numeris: pcoket žiūrėti grandinės
Bylos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Surinkite Ekranas: ANALOGAS
Prekės Pavadinimas: YISUYA

  • Aprašymas:

    Madinga Išvaizda: kišenę žiūrėti sudaro gražus ieško bronzos atveju, lydinys, slim grandinės ir didelis ciferblatas su arabiškais skaičiais.

    Judėjimas: Kvarcas judėjimas veikia baterijos energijos šaltinis ir nereikia vynioti kokia, kuri užtikrina tikslius rodmenis.

    Praktiška: prašmatnus pakeisti įprastą karoliai gali būti elegantiškai dėvėti aplink kaklo, kaip karoliai, bet taip pat sumontuota įranga, stilingas ir mielas.

    Aukštos Kokybės Medžiaga: Šį išskirtinį kišenėje žiūrėti atveju ir grandinės yra pagaminti iš patvaraus lydinio, kuris yra geras, kietumas, dilimui ir nėra lengva būti sulaužytas.

    Puikus Rungtynės: išskirtinį kišeninio laikrodžio gali padėti kuriame savo unikalią asmenybę ir prisitaikyti prie įvairiausių kartų.

    Savybės:

    100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

    Judėjimas: Kvarcas

    Skersmuo: Apie 4,7 cm

    Storis: Apie 1,5 cm

    Bendras Ilgis Grandinės: Apie 80cm

    Pakuotės Turinys:

    1 x Kišenėje Žiūrėti

    1 x Grandinės

    1 x Priedas

    Žymos: rabbit žaislas, slaugytojų žiūrėti, bronzos kišenėje žiūrėti grandinės, ary laikrodžiai, vyrai kišenėje žiūrėti, dėžės kišeniniai, flatform batų, vyrai whatch, vyrai žiūrėti, prabangūs replica žiūrėti.

  • Atsiliepimai (2)

    • Nadezhda Vorozheva

      Everything perfect. thank you

    • Alinabass

      Super

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai