Vien Din 9 Colių Automobilinis Radijo Diegimo DVD GPS Mp5 Plastiko Fasciją Skydelio Rėmas KIA Rio 2017~2020 Brūkšnys Mount Kit Vien Din 9 Colių Automobilinis Radijo Diegimo DVD GPS Mp5 Plastiko Fasciją Skydelio Rėmas KIA Rio 2017~2020 Brūkšnys Mount Kit Vien Din 9 Colių Automobilinis Radijo Diegimo DVD GPS Mp5 Plastiko Fasciją Skydelio Rėmas KIA Rio 2017~2020 Brūkšnys Mount Kit Vien Din 9 Colių Automobilinis Radijo Diegimo DVD GPS Mp5 Plastiko Fasciją Skydelio Rėmas KIA Rio 2017~2020 Brūkšnys Mount Kit Vien Din 9 Colių Automobilinis Radijo Diegimo DVD GPS Mp5 Plastiko Fasciją Skydelio Rėmas KIA Rio 2017~2020 Brūkšnys Mount Kit

Vien Din 9 Colių Automobilinis Radijo Diegimo DVD GPS Mp5 Plastiko Fasciją Skydelio Rėmas KIA Rio 2017~2020 Brūkšnys Mount Kit

€30.59 €16.52
Yra sandėlyje
w121820

Elemento Tipas: Fascias
Specialios Funkcijos: Radijo montavimo
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Svoris: 130g
Medžiagos Tipas: PC+ABS Plastiko
spalva: juoda
Metų: 2017~2020 m.
Prekės Pavadinimas: SUPERIOR DAUGIAU
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

  • Produkto Aprašymas:

    -- Fasciją tinka KIA Rio 2017~2020 -- Spalva:Juoda -- Medžiaga: ABS+PC plastiko -- Įrenginio dydis: Vienas DIN 9 cm -- Pagaminti Kinijoje, aukščiausios kokybės. --Pakuotės turinys: 1*Plokštumos Grupė 1*Po plastikinį korpusą

    Tinka 9 colių Radijas

    Produktai Pasižymi

    Apie Mus

    --Mes esame gamintojas su profesionalių dizainerių komanda, paramos didmeninė prekyba, pristatymas, logotipą spausdinimas, OEM. - Jei turite kokių nors idėjų apie kainas, pakuotės ar produkto reikalavimus, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes suteiksime jums geriausias paslaugas, kad atitiktų jūsų poreikius.

    Apie Mokėjimą

    - Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.eatin.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos.

    Apie Siuntas

    --Brangusis,mes išsiųsti elementai within3-5days (darbo dienomis), po apmokėjimo gavimo. - Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai,prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą. --Paprastai,mes išsiųsti šį daiktus jums Kinija pašte bus updata stebėjimo informaciją apie 3days,jūs galite sekti jį www.17track.net.Normally tai trunka 2-3 savaites, ir JAV, ir Europoje,ir 15-60 dienų į Rusiją,ir 30-90 dienų į Braziliją. --Prašome patikrinti stebėjimo informaciją.jei reikia,prašome susisiekti su savo papročius ir padėti jiems leidimą.Aš manau, kad jūs galite gauti savo daiktus greičiau.

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    --Mes patikimi pardavėjo ir mes turime savo profesinę po pardavimo paslaugas visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    - Kai jūs gavote šį itmes jums užsisakyti ,per 24 valandas,prašome ją atidžiai patikrinti.Jei jūs ne gauti ji per laivybos laikas ar kitų klausimų,susisiekite su mumis, be abejo. - Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    Žymos: kia rio k3 radijo rėmelį, cd nissan, sportag 4, plastiko gumos skydelis, pioneer ekrano touch, abs kia optima, logotipas kia ceed, kia kx1, rėmas kia rio, awd lipdukas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Anthony Conrad

      Excellent for 1 DIN radio

    • Achrafloveu

      thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai