Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd

Vaikų Rankų darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Klijuoti, Padaryta Vaikų separadora lcd

€10.69 €6.84
Yra sandėlyje
w121424

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Tipas: elektrinis gręžtuvas
Prašymas: Kita
Pakuotė: Kita
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: VAHIGCY

  • Vaikų Rankų Darbo Įkraunamos Belaidės Elektros Šildymo Klijų Lydymo Pistoletas Lazdas, Pagamintas Vaikams

    Kulka Taškų: 1、2000mAh Ličio Baterijos Talpa: Galite naudoti 120 minučių nepertraukiamo naudojimo, protarpiais gali būti naudojama apie 6 valandas sušilti 1,5 minutės, visą mokestį galite naudoti apie 15 klijavimo pistoletai.

    2、Platus Naudojimas: Plačiai naudojami plastiko, metalo, medienos, popieriaus, amatų, pearl medvilnės, elektroninių gaminių, papuošalų pakavimo ir netolygus siūlės tarp durų ir langų.

    3、Mini ir Nešiojamieji: mini klijų pistoletas gali būti naudojamas suaugusiųjų ir vaikų.Nereikia kištuką į lizdą, lengvas bevielis klijų pistoletas gali būti atliekamas bet kurioje vietoje bus.

    4、Saugu ir Lengva Naudoti: saugus įjungimo/išjungimo jungiklį ir LED darbo rodiklis pagerinti saugos ir naudojimo metu.Ergonomiška rankena ir lankstus laikiklis suteikia paprastas ir patogus operacija, kuri sumažina rankos nuovargį net ir dirbant ilgą laiką.Pastaba: Prašome įjunkite jungiklį %EF%BC%82off%EF%BC%82 įkraunant (indikatoriaus lemputė raudona).

    5、Daugiafunkcinis panaudojimas: Šis mini klijų pistoletas nustatyti labai tinka namų, mokyklų ir biuro PASIDARYK pats amatų, meno kūrimas ar remonto.

    Savybės:

    USB įkrovimo klijų pistoletas nustatyti: Tai yra naudinga ir praktiška mažas įrankis, kad "PASIDARYK pats" amatai ir jūsų vaikams.Šis karšto lydalo klijai pistoletas gali būti naudojamas, kad mažos lėlės, atostogų korteles, namo apdaila, statyba blokai ir t. t.Tik išplėsti savo vaizduotę ir mėgautis laiminga šeima laiko su savo vaikais.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Namų Ūkio Melt Glue Gun

    Modelis: rožinė ličio baterija klijų pistoletas, mėlyna ličio baterija klijų pistoletas, juoda ličio baterija klijų pistoletas

    Maitinimo tipas: įkraunama maitinimo

    Maitinimo įtampa: 20V

    Galia: 20 W)

    Taikymo sritis: klijų pistoletas

    Svoris: apie 230 g

    Vardinė įtampa diapazonas: KINTAMOSIOS srovės vienfazių ir 50V DC virš 250V ir toliau

    Pakavimo Sąrašas:

    Namų Ūkio Melt Glue Gun*1

    Duomenų Kabelis*1

    Apmokėjimas:

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Vežimą:

    1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

    Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

    2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

    3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

    4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

    5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimai:

    Žymos: klijų pistoletas karšto, klijai super, pistoletas silicio, belaidžiu screwdriv, karštų klijų, otg, klijų pistoletas, ab " klijų pistoletas, 11mm hot glue stick, įrankis, staliaus darbai.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai