Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE

Pjūklą Krepšys, lagaminas, Nešiojamas Apsaugos Vandeniui Turėtojas Tinka stihl X4YE

€12.87 €9.14
Yra sandėlyje
w121302

Kilmės: KN(Kilmės)
Pamačiau Tipas: grandininių pjūklų
Maitinimo Šaltinis: AC
Sertifikavimo: NĖRA
Prekės Pavadinimas: BENGU

  • Ypatybė:

    OOTDTY

    Oksfordo audinys: Į pjūklą saugojimo krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės tirštėti oksfordo audinio, puikios apdailos, geras atsparumas dilimui ir ilgą tarnavimo laiką.

    Atsparus vandeniui: saugojimo krepšys yra pagamintas iš 600D iškloti vandeniui poliesterio medžiagos, kuris yra gerai neperšlampami veiklos ir gali efektyviai apsaugoti jūsų įrankiai.

    Užtrauktuką ir rankena: nešiojamų saugojimo krepšys yra ilgas užtrauktukas, kuris leidžia jums lengvai įterpti arba pašalinti savo grandininiai pjūklai; ji taip pat ateina su dviem patogu, dirželiai lengvai perkeliamumas.

    Saugos, apsaugos: Išleisti savo grandininių pjūklų ir kitų įrankių į šį saugojimo krepšys yra ne tik daugiau nešiojamų, bet taip pat gali išvengti atsitiktinių įbrėžimų ir pan.

    Specifikacija:

    Spalva: Oranžinė

    Medžiaga: Oxford

    Taikoma dydis: Šis nešiojamas pjūklą saugojimo krepšys tinka 12 colių / 14 colių / 16 colių pjūklą saugojimo.

    Kiekis: 1pc

    Pastaba:

    Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

    O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Komplektą sudaro:

    1 x pjūklą saugojimo krepšys

    Žymos: tvarkyti stihl ms 170, pjūklą echo, 48vf baterija, Už STIHL, stihl, raundas grandininių pjūklų grandinės, pjūklą belaidžius, grandinės mini saw, balta šaldiklio, electr pamačiau.

  • Atsiliepimai (1)

    • Adoradoradopapai

      The closure does not open around the blade. No pouch inside. Not like in the picture...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai