Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai

Žaidimų Valdiklis Keycap Universalus, Patogus, žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX Žaidimas Kreiptuką Žaidimai, Priedai

€5.96 €3.58
Yra sandėlyje
w1212

SONY Modelis: PLAYSTATION4
Su USB: No
Parama: Drop Laivyba / Didmeninės
Modelio Numeris: Žaidimų pulto Mygtuką Bžūp PS4 XBOX
type5: PS4 XBOX Priedai
Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
type4: Pagrindiniai Bžūp PS4 XBOX
Type3: Kreiptuką Rankena Raštas
Kilmės: KN(Kilmės)
Type2: Universalus Gamepad Juda Mygtuką Bžūp
Tipas: Pakeitimo Žaidimų Valdiklis Keycap
Prekės Pavadinimas: Rondaful

  • Aprašymai:

    1. Didesnis Tikslumas: mišrus aukštis deriniai gali užfiksuoti tikslus greičiau ir pagerinti tikslumą dešinėje, ir geriau kontroliuoti ir manipuliuoti kairėje.

    2. Pagerinti Komfortą ir su šlapia Danga: neslidžios patentuota gumos junginys suteikia puikų sukibimą ir reikia mažiau jėgos, taip sumažinant riešo, rankų ir nykščio nuovargis.

    3. Aukšto lygio Vaizdelį: aukšto lygio miniatiūros prideda 10.0 mm pagerinti tikslumą, teisingai modeliavimas.

    4. Vidutinio lygio Vaizdelį: sumodeliuoti mygtuką kairėje gali sustiprinti kontrolę per judėti į žaidimą, tuo pačiu didinant nominali aukštis 6,5 mm.

    5. Geras Universalumas: geresnis sukibimas ir komforto bus gerai dirbti visą savo žaidimų biblioteka ir apsaugoti įžuvinti ranka nuo dilimo.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: silikonas

    Tinka: už PS4 ir XBOX " Žaidimų Valdiklis

    Pakavimo Sąrašas:

    Keycap * 2

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

    jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: kontrolės žaidimas, ps4 4 gamepad, mod plaukioja g29, žaidimas ps4, mygtukas kontrolės ps4, r mygtukas ps4, hack ps4, su gamepad xbox vienas, gam3gear, klaviatūros keycap.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai