LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė

LD8008-A13 Rutulio Formos RGB Jutiklis Vertus, Dušas Spalvos pokyčiai su įvairių vandens temperatūrą, be spalvų dėžutė

€5.67
Yra sandėlyje
w120629

Medžiaga: ABS Plastiko
Tipas: Su Skaidrių Juosta
Dušo kabinos forma: ROUND
Paviršiaus Apdaila: "Chrome"
Stilius: Vienas Vadovas
Priedai: Dušo Galvutė
Šalto/Karšto Vandens Kontrolės Tipas: Vieno Savininko Dvigubas Valdymas
Formos: ROUND
Dušo Galvutė Funkcija: LED Dušo Galvutes
Modelio Numeris: LD8008-A13
Prekės Pavadinimas: szrandy
Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas

  • Pastabos:(pls atidžiai perskaityti prieš užsakymus)

    * Prekės yra vandens varomas ir nereikia baterijų.Nereikia jokio išorinio maitinimo. * Dušo jungties dydis yra 1/2G, 20mm.Jei pasirinksite vertus, dušas jis yra 1/2G 20mm vyrų sriegis.Jei pasirinksite Viršuje ir dušas, tai yra 1/2G 20mm į vidiniu sriegiu. *Vandens Slėgio reikalavimus, >=0.3 MPA *Dušo galva, yra micromoter viduje, Kai vanduo įsijungia variklio viduje bus vingiuotas, tad ten bus garsus viduje.Jeigu jums tai skamba, pls apsvarstyti rimtai ir atidžiai prieš užsakymus.Jei galite pateikti užsakymą, tai reiškia, jūs sutinkate skamba nebus, manau, kaip kokybės problema.

    Dydžiai

    Gaminio Dydis: Vadovas D31mm *L 225mm *Plotis 31mm Pakuotės: Maišelis pakavimo Produktų Jungties dydis: 20mm vyrų sriegis

    Spalvų ir Tipų

    Temperatūros Jutiklis, 3 spalvų-tai spalva bus pakeisti atsižvelgiant į skirtingą vandens temperatūrą automatiškai. @ Kai vandens temperatūra yra mažesnė nei 32 laipsnių, žalia arba mėlyna spalva bus šviesiai automatiškai; @, Kai vandens temperatūra yra tarp 33-41degree, Mėlyna arba žalia Spalva bus šviesiai automatiškai; @, Kai vandens temperatūra yra tarp 42-50 laipsnių, Raudonos Spalvos lemputė automatiškai; @, Kai vandens temperatūra yra daugiau kaip 50 laipsnių, Raudonas mirksintis įspės vanduo yra per karštas, ir būkite atsargūs Temperatūros Jutiklis 3 spalvų seka yra Dviejų Rūšių, Viena-Žalia-Mėlyna-Raudona spalva seka; kita yra Mėlyna-Žalia-Raudona Spalva seka.Dažniausiai tai bus išsiųsta ne atsitiktinai, pagal mūsų gamyklos akcijas Ir nt priimti paskirta spalva sekas.Paskirti spalva sekos gali būti priimtas urmu užsakymus.

    Pardavimo Taškas

    1. Vandeniu Varomas ir nereikia jokio išorinio maitinimo. 2. ABS Plastiko ir atsparus korozijai. 3. Paverčia vandenį į gražus krioklys šviesos. 4. Gamyklos tiesiogiai pardavimo kaina ir kaina yra gana konkurencinga

    DUK

    Q: ar Esate gamintojas ar prekybos bendrovė, ar perpardavinėtojas?A: Mes esame gamybos fabrikas, čia Shenzhen.Q: Ar reikia baterija?A: Ne, tai vanduo maitina ir nereikia baterijos: Q: Galite padėti drop laivyba?A: Taip, mes gamykloje čia ir galime remti drop laivyba.Q: Kas yra pakuotėje?A: Tai yra poli maišelį, pakavimo.

    Žymos: galvutė dušo kabina su led, spalvų led dušo galva, galvutės dušo, led lietaus dušo, led dušo galva vandens temperatūra, vonios kambarys led dušo, švyti dušo galvutė, galia, dušo, spalva dušo, spalva dušo galva.

  • Atsiliepimai (2)

    • Maximova Nadya

      Quick, well done.

    • Davidpanevaex

      I take the 2nd time. First purchase worked 4 years (family of 2 people), then remained green color, the generator began to beep a lot. It changes very easily, by hand. I think I'm worth my money.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai