Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko

Nešiojamų Alpinizmo 25KN Kabelis Alpinizmas Ne Slydimo Dvigubo Veleno Speleo Skriemulys Reikmenys, Metalo Širdies Formos Įrankis Lauko

€25.28 €20.73
Yra sandėlyje
w120330

Prekės Pavadinimas: TONQUU
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Sienos Įranga

  • Savybės:

    1. Dvigubo greičio pulleyMounted su rutulinį guolį, kad dviguba skriemuliai iš skriemulys suteikia labai sklandžiai rotacijos ir veiksmingą rezultatų.

    2. Aliuminio-Magnio Lydinio skriemulys suderinamas su abiem tekstilės lynų ir kabelių.

    3. Tvirtinimo taškai lengvai karpymas karabinai, pakankamai lanksti, kad jums nustatyti savo pageidaujamą modelį.

    4. Greitis skriemulys yra kompaktiškas ir gana patogu nešiotis arba šalinamos, kuri tampa populiarus, o ji atlieka savo pagrindinę funkciją kaip bendra skriemulys, traukti arba gabenti įrangą.

    5. Gali būti 25KN.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Magnio Lydinio

    Spalva: pilka, mėlyna, raudona

    Taikoma virvę: skersmuo 13MM

    Dydis: (apytiksliai) 107x74MM

    Pakuotė:

    1 VNT x Skriemulys

    Pastaba:

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    Žymos: sr2ez, fitneso "pasidaryk pats" skriemulys kabelis, alpinizmo įranga, visiškai, eden alpinizmas, skriemulys kabelinės sistemos, vaikams laipioti rankenos, monopodzie laipiojimo rankena, du kartus skriemulys, "pasidaryk pats", dvigubo medžio skriemulys, niūrus.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai