Mados Mados Mados Mados Mados Mados

Mados "Chrome" Violetinė Lateksiniai Balionai Su Gimtadieniu Šalies Aukso Dekoro Balionas Suaugusiųjų/Kid Baby Shower/Vestuvių Papuošimas Prekes

€31.54 €15.46
Yra sandėlyje
w120116

Įdaru: Oro,helio,vandenilio
Kilmės: KN(Kilmės)
Forma, Stilius: ROUND
Skaičius, Vnt: Kita
kūdikio dušas šalis reikmenys: su gimtadieniu šalis
spalva: Retro karšto Mėlyna
Klasifikacija: Ballon
Naudojimas: plastikiniai balionas turėtojas
Rinkinys Tipas: Taip
Pristatymas: stebimi Nemokamas pristatymas
Modelio Numeris: 486
Medžiaga: Latekso
Savybės: ballooon garliava
Proga: Motinos Diena
Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)

  • Mados "Chrome" Violetinė Lateksiniai Balionai Su Gimtadieniu Šalies Aukso Dekoro Balionas Suaugusiųjų/Kid Baby Shower/Vestuvių Papuošimas Prekes

    Puikus papildymas bet kuriai šaliai, Macaron Violetinė Balionai bus centrą, bet šventės!

    Mūsų puikus balionų arkos yra įsitikinkite, kad gauti savo svečiams kalbėti ir bus puikus papildymas, kai puošti savo vieta.Kodėl gi ne pabandyti pridėti šviežių gėlių ir žalumynų jūsų balionas arch.

    140pcs balionas derinių:

    5inch "Chrome" violetinė*35

    Tamsiai violetinė*22(5inch*12,12inch*10)

    10inch Raudonos latekso balionas*20

    10inch "Chrome" Sidabrinė*12

    5inch Maca violetinė*10

    maca violetinė*41(10inch*35,18inch*6)

    Nemokamai jums: 5m balionas grandinės*1

    Balionas klijai*100

    Kablys*3

    1) Laivybos yra absoliučiai visame pasaulyje

    2) Jei jūsų užsakymas yra virš 2kg, mes suteiksime nemokamą express pristatymas visame pasaulyje, EMS, DHL, UPS ir "Fedex".Tai užtruks apie 3-5 dienų atvykti į savo vietą.

    3) jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei 2kg, Kinija Kelia Oro Paštu, Singapre Paštu, HK post, Europos Oro Sklypas, Epecket bus naudojamas.tai užtruks apie 7-15 darbo dienų atvykti į savo vietą.

    4) Mes turime susitarimą su kai internatiional Express Cooporation, produktai bus išsiųsti per 24 valandas nuo gavome jūsų mokėjimą.

    5)Pastaba: prašome suteikti mums išsamią ir teisingą adresą, kuris gali būti pasiektas tarptautinis express pristatymas.

    1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.Todėl, jei jūs turite bet kurį klausimą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    2. Ify turite kokių nors problemų, gavusi jūsų prekes.Nedvejodami susisiekti su mumis bet, kurio metu.Tai mūsų malonu daryti tau geriausia

    3. Prašome palikti gerą komentarą ir 5 žvaigždučių atsiliepimus fro mūsų parduotuvėje, jei jūs patenkinti jūsų užsakymą.Pleaes nepalieka mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą atsitiktinai!Ačiū!!

    RM20279323749371998

    Žymos: dekoro velykų, 3 velykų apdaila, 50 gimtadienio dizaino, ins gimtadienio apdaila, balionu, gimimo diena, šventinė vestuvių papuošalai, mėlyna kolbų apdailos gimtadienis, sankt valentin, fleurs, groot baby shower.

  • Atsiliepimai (4)

    • Boss Zizu

      I haven't been able to prove them since they were to celebrate Halloween and we had to cancel but it seems all right and he sent them and they came super fast.

    • Sgo Del E

      Arrived fast, colors are same photo, came three balloons toast.

    • Jagodka1989

      As in the photo I have not totally unpack I'm waiting for the event.

    • Aleksandrmatushkin

      Everything is perfect as described excellent customer service to my last order it was missing balloons it is me to add I would post the photos of the final result to have the same rendering as the photo

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai