Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos

Stiklo Kabo Sodinamoji Terariumai Augalų Mediena, Kabyklos Mėgintuvėlį Vaza Gamtos

€4.61 €2.72
Yra sandėlyje
w119908

Medžiaga: Stiklas
Modelio Numeris: Stiklo Mėgintuvėliai Kabinti Vaza
Funkcija: Sienos Vaza
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Kesoto
Stilius: Klasikinis
Dydis: M

  • Aprašymas:

    Kūrybos kabinti stiklinis vamzdelis sodinamoji, papuošti kabinti stiklo sodinamoji su oro augalai, tillandsia ar bromeliad, tinka crafting atostogų ornamentais ar hanging garden scenos.

    Pagamintas iš natūralios medienos ir aukštos kokybės stiklo vamzdelį vaza, visų bandymų, vonia, vazos ir augalų stendai yra puikus meistriškumo, kuris yra patvarus, už ilgalaikį ir ekologinio draugiškas!

    Medinis rėmas su 4 stiklinis vamzdelis butelį (ne įeina augalai), jūs galite dažyti pavadinimas ant medienos paviršiaus, kaip perduoti tam tikrų ypatingų emocijų.

    Paprastas ir unikalus būdas augti savo mėgstamą žolės, vynuogynų, ir tt, arba padaryti jį kaip puikus sklidimo stotis daigų dygimą.

    Jūs galite įdėti stiklo vaza miegamasis, svetainė, kabinetas, ji padeda papuošti ir išvalyti jūsų namuose ar biure, geros apdailos, jums.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Stiklas, lynų, mediniai

    Dydis: 20x4.5x30cm/7.87x1.8x11.8 colių, vamzdžių dydis yra apie 10x2.5cm/3.94x1 colių.

    Komplektą Sudaro:

    1 Gabalas Stiklo Mėgintuvėliai Kabinti Vaza

    Pastaba:

    1. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas tarp realios prekės ir nuotraukas, nes skirtumas tarp monitorių.

    2. Prašome leisti šiek tiek matavimo paklaida.

    Tikimės, kad dėl savo pobūdžio supratimą ir have a nice prekybos dieną!

    Žymos: stiklo vaza, užpakalis vaza, dekoro vaza, lauke stikliniai terariumai, augalų mėgintuvėlį, balta juoda vaza, aišku, glasd vaza, ruda šiaurės vaza, vaza, vazonas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai