Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt

Bičių Karalienė ženklas prietaiso Ūkio įrangą Bitininkystės Bičių motinėlių šėrimui ženklas butelį, Bitininkų Įrankiai, 15 Vnt

€15.02 €11.26
Yra sandėlyje
w118621

Pavadinimas: Bičių motinėlių ženklas butelis
Prekės Pavadinimas: Kalbėti-Patenkintas
Medžiaga: Aukštos kokybės plastiko
spalva: Skaidrus
Modelio Numeris: 04006 03789
Prašymas: Ūkio bitininkas su bitininkystės įrankiai
Naudoja: Bitininkystė Bitininkystė
: Bitininkystė
Tikslas: Bitininkystės Įrankiai

  • Pavadinimas bičių motinėlės ženklas butelis Medžiagos Aukštos kokybės plastiko Pakuotė: 15 Vnt Produkto aprašymas: Pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, sveikas ir ne toksiškas, yra tvirti ir ilgaamžiai.Turi smulkių apdailos, paviršius lygus ir švelnus, be galąstuvas, saugus naudoti.Lengvas ir mažas dydis, sumanus prietaisas padės jums sugauti ir pažymėti savo karalienę.Lengva valdyti, nuspauskite stūmoklį ir tiesioginio karalienė iki ženklinimas akių.Lengvai pažymėti savo karalienę, su viena ranka bičių motinėlės gaudytojas, gera priemonė, bitininkams.Pastaba: Tai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(www.eatin.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

    Žymos: bitė, nicot sistema, bičių vandens tiektuvas, silikono bitininkystės įrankiai, bičių karalienė, beekeep, narvas karalienė, bitininkystės įrankių avilys, bičių įrankis, senovinės bitininkystės įrankiai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Brunetochka1810

      Fast delivery, good quality.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai