PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys

PP Naktiniai Dulkių Šepetys 153cm Ilga Rankena Mop Valymo Artefaktas Buitinių Lova Apačioje Skirtumas Švaraus Kailio Plaukų Pašalinimą Lankstus Dulkių Šepetys

€7.29
Yra sandėlyje
w118328

Naudojimas: Dulkės
Stilius: Ranka
Tipas: Buitinių dulkių cleaner
Medžiaga: PP
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: 153cm Lankstus Dulkių Cleaner

  • Aprašymas:

    Atotrūkis dulkių švaresnis funkcijų, PP, baudos pluošto ir aliuminio strypas medžiagos, todėl jis yra funkcija gera , ir dulkių siurblys yra bendable, jis pasižymi plokščiu teptuku galvos, ir jis gali giliai į tarpą, kampe, ir funkcijos pratęstas rankena.

    Ortakio cleaner naudojamas ne-valymo srityje, tokių kaip apačioje sofa-lova, lovos apačioje ir viršuje kabinetas.

    Savybės:

    - Aukščiausios kokybės Medžiagos: dulkių cleaner pasižymi PP medžiaga, geras lankstumas ir šepečių galvutė gali būti sulenkta, ir dulkių valiklis gali pasiekti į kampų, tarpų, ir ji negali būti lengvai valomi poziciją, kad negali būti valomi paprastai.

    - Fine, Craft: dulkių cleaner pasižymi plokščiu teptuku galvos, pailgintas, aliuminio strypas, 3mm storio PP valdyba, ir ji gali būti naudojama valyti dulkes iš nedidelis skirtumas.

    - Paprasta Naudoti: dulkių cleaner pasižymi pusiau skaidrus PP lapo formos pelenų skydelio, todėl valymo pelenų lengviau.

    - Daugkartinio naudojimo Dizainas: dulkių cleaner pasižymi mikropluošto medžiaga, kuri yra minkšta ir švelni, ir švaresnis negadina paviršiaus, ir ji gali sugerti dulkių ir valo sugebėjimas, ir jį galima plauti ir naudoti pakartotinai.

    - Vietos Taupymas: dulkių valiklis gali būti laisvai išardyti ir surinkti, kuri yra lengva valdyti ir valymo funkcijas uodegos pakabos konstrukcijos, ir ji yra lengvai saugoti ir erdvės taupymo.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Namų Dulkių Cleaner

    Strypo Medžiaga: Aliuminio Lydinys Lazdele

    Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

    Dydis: 153cm*6.5 cm

    Pakuotės Įskaičiuota:

    1 x Aliuminio Strypas

    1 x PP Valdyba

    1 x Pluošto Audiniu

    Pastaba:

    1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

    2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

    / Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Žymos: cleaner kriaukle, atblokuoti, mop už plauti grindų smart, mop refil, Naktiniai Dulkių Šepetys, mop daugiafunkcį, ilgai mop, letena lankstus, cleaner drenažo vamzdis, cleaner nutekėjimo.

  • Atsiliepimai (1)

    • Joromero

      The parcel was lost somewhere. We offered to open a dispute and very quickly returned the payment completely. Sorry. I'll try to order again

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai