2018 Garo 2.0 Ali Nouira,vamzdžių magija klasikinis žaislai,Mentalism,Šalies Magija,Priedai,Komedija,magija gudrybės,gudrybė 2018 Garo 2.0 Ali Nouira,vamzdžių magija klasikinis žaislai,Mentalism,Šalies Magija,Priedai,Komedija,magija gudrybės,gudrybė 2018 Garo 2.0 Ali Nouira,vamzdžių magija klasikinis žaislai,Mentalism,Šalies Magija,Priedai,Komedija,magija gudrybės,gudrybė 2018 Garo 2.0 Ali Nouira,vamzdžių magija klasikinis žaislai,Mentalism,Šalies Magija,Priedai,Komedija,magija gudrybės,gudrybė

2018 Garo 2.0 Ali Nouira,vamzdžių magija klasikinis žaislai,Mentalism,Šalies Magija,Priedai,Komedija,magija gudrybės,gudrybė

€11.74
Yra sandėlyje
w118041

Prekės Pavadinimas: Nulis Magija
Įspėjimas: no
Tipas: Popierius
Veiklos Formos: Close-up Magic
Dydis: One Size
Modelio Numeris: dsaf5
Medžiaga: Popierius
Amžius: Suaugusieji
Savybės: Profesionalus
Yra Instrukcija: No

  • INSTRUKCIJA

    Garo 2.0 Paul Harris Magija Gudrybės Juokinga Etape Magija, Iliuzijos Mentalism Šalies Magija Gudrybė Rekvizitai Reikmenys Magai ACESSORIES

    pakuotė: 1 set Gudrybė PROGA RŪŠIŲ PARRTY/FESTIVALIS/ATOSTOGOS/LAIDOS/VEIKLOS/CEREMONIJA/PASIŪLYTI INSTRUKCIJA Aprašymas Jums iš karto žinoti, ką ji paslapčia rašė apie tuščią vizitinė kortelė...o veidu žemyn kortelės, kuriems jos ranką, - ar krūva rankas-arba dar knyga!PUIKUS REKVIZITAI, PUIKUS PRISTATYMAS PUIKUS PASLAPTIS, KAD PUIKIAI VISKAS!Žiūrėti Demo Dabar: Rimtai.Kai pamatysite, GARO 2.0 metodas, jums reikia momentas stebėjosi tyla imtis vien įsimintina grožio išradingai paslaptis.JUMS NIEKADA NEREIKĖS LIESTI AR NET PAMATYTI KORTELĖ...DAR JŪS VISADA TIKSLIAI ŽINOTI, KĄ JI TURI TEMPTI!Jūs netgi galite paversti savo atgal, o žiūrovų-rašo savo slaptą žodį ir apima ją su savo ranka (ir ką dar ji nori uždenkite).Jūs netgi galite turėti žiūrovas padengti savo akis su savo rankas.Jums gali būti net kitame kambaryje ir tiesioginio savo telefonu.Ir dar, kai jūs grįžti į kambarį, vis tiek galite atrasti savo paslaptis žodis arba) brėžinys!GARO 2.0 ateina su daug įsimintina naujas pateiktis.Labai Labai Lengva padaryti.GARO 2.0 yra iš esmės savarankiškai dirbti.Jokio anglies kopijos.Ne elektronikos.Specialių neužpildyta verslo kortelę akcijų lieka visiškai tuščias, ant nugaros po to, kai raštu.Niekas negali matyti per nugarą kortelės.Jums niekada nereikės "žvilgtelėti" kortelę.Savo ruožtu nugara į žiūrovą, ar būti iš kambario, o ji rašo ir apima savo žodį. 5 antrasis iš naujo.Prisitaikyti prie savo Sharpie.Visiškai savarankiškas.Nieko slapta apkrova, perjungti ar griovį.Viską galima patikrinti.PAKANKAMAI SLAPTAS DAIKTŲ UŽ 100 koncertų Plius!Premiją nustatyti 50 GARO 2.0 bill gafeliai už " out-of-your-piniginės "pinigų stumdymasis" pristatymas.Ir TAIP!Jūs netgi galite gauti Dviejų (2) būrimas Žvejoti Virtos Raudonos Silkės pateikimu. * PAPILDYMO PAKETUS BUS GALIMA ĮSIGYTI ARTIMIAUSIU METU.GARO 2.0 PUIKUS PASLAPTIS PUIKUS GARŲ.PASLAUGŲ GERA KOKYBĖ ,GERAS APTARNAVIMAS ,GERAS PAKETAS

    Įspėjimas:

    1).Kai kurie rekvizitai gali būti ne Instrukcijos,

    2).Kai kurie rekvizitai tik Kinų ar Japonų Instrukcija.

    3).Kai kurie mokymo vaizdo Kinijos, jūs galite skaityti veiksmų

    Pastaba:

    Nuo šiol,mes rekomenduojame jums pasirinkti www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, kaip jūs pristatymas metodas,jis yra saugesnis ,greitesnis ir saugesnis.kai jūs patenkinti kai kurių problemų, kad prekės vėluoja ir sugadinti.Kompensacijos bus tvarkomi per 1-2 dienas.Jei pasirinksite pašto, ten bus problemų ir perdirbimo ciklas bus ilgesnis.

    Jei turite problemų,nedelsdami susisiekite su mumis ir Mes rankena su juo per 24 valandas.Jei ne išspręsti, I bus siųsti jums naują tvarką, arba grąžinsime jums į kitą, kad (Suteikti jums tam tikrą nuolaidą kitam užsakymui).

    [Pranešimas] Jūs galite susisiekti su mūsų live klientų pagalba per TradeManager.Jei mes off-line, prašome palikti pranešimą dėl TradeManager arba siųsti man laišką.

    Pranešimo paprastai atsakyta per 24 valandų darbo dieną.

    *Mokėjimas*

    Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO / Kredito Kortelės , VIZOS .Paypal, Bankas, Banko pavedimu, ir "Western Union".

    Mes atsiųsime merchandises taip greitai, kaip mes galime.Prašome laišką į bet kokį klausimą, prieš siūlymą.

    *Grąžinimo Politika*

    Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka tik tuo atveju, jei elementas, kurį gauna skiriasi nuo aprašymas.Grąžinamoji išmoka bus suteikta, kai prekė yra gaunamas atgal į parduotuvę.Ji turi būti grąžinta per 3 dienas nuo gavimo ir tokios pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Jūs turite susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas.

    *Pristatymas*

    1. Jūs galite pažvelgti į savo katalogą ir laisvai pasirinkti savo klientams iš sąrašo.

    2. Pateikti išsamią informaciją apie reikiamą produktą, kai jums padaryti užsakymą.

    3. Atsiųskite man savo kliento pristatymo adresą, kai jums, kad (jūs taip pat galite rašyti savo kliento pristatymo adresą tiesiogiai)

    4.Visi užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas, gavus gauti išvalytas mokėjimą.

    5. Perkant, prašome palikti jūsų vardas, adresas.Patikrinsime, ar jūsų adresas su jumis.

    6. Paprastai, jūsų užsakymai bus išsiųsti per EMS (2-8 darbo dienas (pristatymo) maži užsakymai bus išsiųsti DHL, UPS.TNT ar FedEx.Birių kad bus vežamos jūra, krovinių.Jei nenorite naudotis, greitas pristatymas, Prašome kreiptis į pardavėją.

    7. Ji yra paprasta, greita ir aukščiausios patogu jūsų verslui.

    *Mokestis*

    Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

    Žymos: magija, maca, triukui, arduino player, kietas triukas, tomas akmens, stiklo magija gudrybė, lėlės plaukų džiovintuvas, magas profesinės gudrybės, didelis magija gudrybė.

  • Atsiliepimai (1)

    • Elenoula123

      All the necessary elements of the tower are present. However, it is a pity not to receive a link to know the mode of operation. However, this should not be a problem in view of the elements provided. ;-)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai