KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina

KONKA Elektriniai Plaukų clipper Įkrovimo Breard Žoliapjovės Belaidžius Skustuvas Žoliapjovės 0mm Ceram Ašmenys, Vyrų Kirpykla, Plaukų Pjovimo Mašina

€33.06 €13.22
Yra sandėlyje
w117498

Kilmės: KN(Kilmės)
Maitinimas:
4 funkcija:
Dydis: USB Electric Hair Clippers
Prekės Pavadinimas: Konka
Įkrovimo Laikas: 4h
Neto Svoris: 207g
Funkcija 1:
Tinka:
2 funkcija:
Modelio Numeris: KZ-TJ01
Medžiaga: titano lydinio
3 funkcija:
spalva: Auksas
Pakuotės Dydis:
Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C
Elemento Tipas: Plaukų Žoliapjovės

  • Svarbi Pastaba:

    1、Kodėl nėra naftos? Atsakyti:Tarptautinio transporto neleidžia skysčių, laivybos nėra alyvos. 2、Kodėl yra tuščia vieta, be to, vietoje naftos išleidimo? Atsakyti:Kitą tuščią vietą-tai vieta, kur ličio baterijos yra saugomi.Tarptautinės transportavimo neleidžia atskirti paskirstymo ličio baterijas, mes įdėti juos į produktus 3、lemputė nešviečia, kai produktas yra įkraunama?Atsakyti:jei ličio baterija visiškai išsikrovusi ir įkrauta,įkrovos indikatoriaus lemputė gali įsižiebti.po keletą minučių įkrauti,jis bus normalus.

    Montavimo /išmontavimo ašmenų

    1、Išardymas: Kaip video parodyta,palaikykite plaukų clipper,vietoje ribą, šukos reguliavimo rankenėlę jį "2.0"padėtį ir ištraukite pjovimo galva su nykščiu,ir sugauti pjovimo galva su kita ranka. 2、Įrengimas: Kai pjovimo galvutė turi būti įdiegta,vietoje ribą, šukos reguliavimo rankenėlę jį "2.0" padėtį ir įdėkite padėties nustatymo šonkaulio pabaigoje cutter galvą į padėties nustatymo griovelis plaukų clipper", ir paspauskite cutter galvos kryptimi, kaip parodyta paveikslėlyje, kol garsas spustelėkite yra girdėję,ir pjovimo galva yra įdiegta gerai

    Įkrovimo atsargumo priemonės

    1.Išjungus plaukų clipper,įkiškite maitinimo laidą į plaukų clipper ir įjunkite adapterį į maitinimo lizdą.kai įkrovimo indikatoriaus lemputė raudona, ir kai visiškai įkrautas ji tampa žalia 2.Kai produktas yra naudojamas,šviesa yra žalia.kai galia yra mažesnė nei 10%,raudona lemputė pradės mirksėti nuolat.Prašome Įkrovimo laikas 3.Naudojimas pirmą kartą po pirkimo, ar ne vartoti daugiau kaip tris mėnesius,prašome mokestį už 6 valandų (įjungti įkrovimo baterija (akumuliatorius).jeigu ličio baterija visiškai išsikrovusi ir įkrauta,įkrovos indikatoriaus lemputė gali įsižiebti.po keletą minučių įkrauti,jis bus normalus.

    Savybės:

    1. T-formos nerūdijančio plieno ašmenys, aštrių ir įstrigo 2. Penkių greičių bauda reguliavimas pjovimo galvutė, nuimamas plovimo ir valymo 3. 4 skirtingų ilgio riba šukos (3, 6, 9,12 mm) 4. Kontaktų tarp pjovimo galva ir odos priima R-formos suapvalintas dizainas apsaugoti galvos odą nuo sužalojimų. 5. Naudojant vario core variklis, didelis greitis, žemas triukšmo lygis, stabilios ir įstrigo. 6. LED maitinimo ekranas. 7. Nešiojamas USB įkrovimas

    Eksploatacinius parametrus:

    1. Spalva: auksinė 2. Galia: 10W 3. Įėjimo įtampa: 5V 4. Baterijos talpa: 1500mAh 5. Įkrovimo apie 4 val., panaudojus apie 4 val.

    Garantija:

    Mes siūlome vienerių metų garantija produkto.Jei yra bet kokia žala, Mes atsiųsime jums nemokamai dalys, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra pažeistas žmogaus veiklos veiksniais, arba, jei ji yra sunaikinta išorinių jėgų, jums reikės sumokėti kai kuriuos mokesčius.PASTABA: Jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą.

    1.Mes bus išsiųsta per 48hours (darbo dienomis, ne Kinija atostogų sezonai) nuo mokėjimo būti patvirtinta platforma.

    2.Mes turime rusų & Jungtinėse amerikos valstijose ir Ispanijos ir Lenkijos& Prancūzijoje & Indonezija Vietos Sandėlyje.Jei norite, greitas pristatymas, Prašome pasirinkti, "laivai iš RU & JAV ir ES & PL & FR arba" jums patiks vietos paslaugą, parama 15 dienų grįžti į vietinį sandėlį, be jokios priežasties, nemokamas PVM mokestis pirkėjams.

    3.Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį, Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    5.Pristatymo Būdas, kuriuo mes pasirinkti www.eatin.lt Standartinis pristatymas /DHL.

    Laikas yra maždaug taip:

    Mes atsiųsime tinkamą Kištuko Adapteris, kuris tinka šalyje laivybos adresas: 1.Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai naujas, ir teikiame 1 metų garantiją gaminiams.

    2.Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

    3.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys,bet ir bet kokios fizinės žalos ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.

    4.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    5. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

    Žymos: krepšys konka, oficialus xiaomi, kz zst, clipper plaukų, vyrams žoliapjovės, priedų kirpykla, kirpykla, homekit jungiklis, Plaukų Žoliapjovės, karcher k2.

  • Atsiliepimai (4)

    • Girligor

      To the south Ural parcel was 16 days. tracked all the way. The seller sent quickly. In a branded box, with instructions. Surprisingly, the machine works as expected. Description corresponds. It cuts very well, the hair does not pull. Came loaded. Cut-minutes 15-charge remained. Battery 18650 by 1500 mAh 3.7V. I really liked and the nozzles sit tight. Recommend.

    • Mendeleevo2011

      The machine went to Togliatti 22 days. Tried in action immediately, as it was charged. There are no complaints, there is nothing to complain about. Very quiet, does not bite, the blade is ceramic.

    • Molesto

      All right. Goods came very fast recommend

    • Sanii Lovers

      Excellent machine, delivery by fast transport company DPD.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai