Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta

Anglų Tenda F6 Maršrutizatorių, Bevielio Wifi 300Mpbs Paprasta Sąranka Namų Maršrutizatoriai Su 4 Išorės 5db Antena MIMO Paprasta

€16.46 €13.17
Yra sandėlyje
w117084

Interneto Ryšio Tipas: PPPoE, Dinaminis IP, Statinis IP
Standartai Ir Protokolai: "Wi-Fi" 802.11 n
Antenos: 4x5dBi išorinė antena
Prašymas: Tinklo Saugumas
Įėjimo Galia: AC 100-240V~50/60Hz
5G " Wi-Fi Perdavimo Sparta: NĖRA
Tipas: Belaidžio
Su Modemo Funkcija: No
Wi-Fi Perdavimo Standartas: 802.11 n
Palaiko WDS: No
Kalbos: Rusų ir anglų kalba
Maks. LAN Duomenų perdavimo Sparta: 300Mbps
Prekės Pavadinimas: Tenda
Palaiko WPS: No
Funkcija: Užkarda
WAN Prievadus: 1 x10/100Mbps
"Wi-Fi" Palaikomas Dažnis: 2.4 G
Pakuotė: No
2.4 G, Wi-Fi Perdavimo Sparta: 300 Mbps
Modelio Numeris: Tenda F6
Laidinio Perdavimo Sparta: 10/100 mbps
Galia: DC 9V 0.6 A
Sertifikavimo: CCC, CE
Tenda Modelis: F6
LAN Prievadai: 3
Skaičių USB Sąsajos: NĖRA

  • modname=ckeditor anglų + ukrainiečių Kalba

    Įpakavimas: F6*1 Galia *1 kištukinis adapteris *1

    Anglų vadovas

    Rusijos Vadovas

    Apžvalga:

    F6 yra specialiai skirti reguliariai miestų butas.Su 4 išorės 5dbi antenos, belaidžio ryšio aprėptis gali puikiai padengti, bet reguliariai butą ar studentų apgyvendinimas; F6 taip pat gali būti naudojamas kaip wifi signalas, plėstuvas, tik vienas žingsnis įveikiant du maršrutizatoriai duoda savo du kartus "wifi" ryšio zonos.Built-in "Qualcomm" lustas suderinamas su bet kokiu bendrojo lavinimo mobiliojo telefono signalo modulis, ir išlaikyti savo ryšys stabilus.

    Be to, ji ateina su Wifi laikmačio jungiklio funkcija, jūs galite mėgautis savo wifi, bet nesirūpindami apie tai, praleidžia per daug laiko.

    Keturių antena, skirta mažoms ir vidutinio dydžio butas, visą kambarį aprėptis

    Keturių Išorės 5dBi antenos, remiantis MIMO technologija, kelis vožtuvus, užtikrina greitą ir stabilų belaidžio duomenų perdavimo ir veiksmingai padidinti "Wi-Fi" signalus.

    "Qualcomm" lustas,labiau stabili

    Built-in "Qualcomm" lustas suderinamas su bet kokiu bendrojo lavinimo mobiliojo telefono signalo modulis, ir išlaikyti savo ryšys stabilus.

    Vėliau reapter režimas,geriau nei tradiciniai WDS režimu

    Naujas WISP kartotuvo režimu,tai yra daugiau lengvai ir suderinama ir sustiprina WiFi signalus vienas žingsnis,jūs galite mėgautis visą kambarys, WiFi aprėpties ir vvg nemokama "WiFi" veiklos.

    WiFi Metu jungiklį, vienu paspaudimu nustatymas, daugiau laiko švaistymas

    Su "Wi-Fi" jungiklis laikmatis funkcija, jūs galite mėgautis savo wifi, bet nesirūpindami apie tai, praleidžia per daug laiko.

    Paprasta išvaizda, lengvas ir madingas

    Naujas F6 yra błogosławiony su balta išvaizda, lengvas kūno, sklandžiai linijas, paprastas ir gražus estetinis, kad tiktų ir derinimasis su įvairių namų stilius.

    Žymos: maršrutizatorius, rinkinys moterims, 4g modemas, tenda wifi, pritaikyti wifi, tplink maršrutizatorius šaulys, gamer setup, fi wi maršrutizatorius, muama ryoko portable wifi, antenos mimo.

  • Atsiliepimai (2)

    • Spikes99

      The hardware revision is 3.0. Tenda is selling revision 4.0 since more than 1 year so this 3.0 is an obsolete revision that is no more supported by firmware update. The reseller must precise which product it will send. People must be aware of that we intend to buy. If I was aware, I wouldn't buy it.

    • Magnoliabhmg

      Very happy, thanks for the product, simple and easy to manipulate.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai