FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus

FAAK Dildo realus naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus

€9.84 €9.35
Yra sandėlyje
w116725

spalva: violetinė/kūno/juoda/aukso
Medžiaga: TPE
Elemento Tipas: Dildos
Modelio Numeris: FAAK03
Prekės Pavadinimas: FAAK
Dydis: 19cm realistic dildo

  • Tikroviškas Dildo naujas aukso dildo netikras penis sekso žaislai moterims, dirbtinis penis su siurbtuko erotika masturbacija produktus, Atkreipkite dėmesį į dydį informacijos nuoroda tik,gal 1-5mm skirtumas dėl rankinis matavimas. 1.Medžiaga: Sveikatos PVC 2.Bendras ilgis: Apie 19cm/7.48 3 colių.Max skersmuo: Apie 3,5 cm/1.37 4 colių.Savybės: Su siurbimo taurės,atsparus Vandeniui,Lankstus,Tikroviškas 5. Produkto paviršiaus yra vanduo,o ne naftos. 6. Jei norite, atidengta produkto paveikslėlius ,prašome susisiekti su pardavėju internete.

    Kaip daug klientų pasakė, kad yra didelis spalvų skirtumas iš aukso spalvos tie, jei jūs nieko prieš, nereikia pasirinkti, kad spalvų.Kitos 3 spalvų(juoda/violetinė/kūno spalva) yra gerai,taip pat paveikslėlyje parodyti,prašome patikino, kad pirkti .Dėmesio : Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

    Žymos: dildo, mano sekso žaislai, varpa, 25cm varpos, sekso žaislas, vibrat, vaikai varpos, faak įsiurbimo, gaidys, 5 cm dildo.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai