Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas

Mitologija Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobilusis Telefonas

€7.02 €6.11
Yra sandėlyje
w116639

Suderinamos Prekės: Xiaomi
jutiklinio ekrano dydis: 5.0 Colių
Suderinama Modelis: Už Xiaomi Redmi 4 Pro
Tipas: Jutiklinis Ekranas
Prekės Pavadinimas: Mitologija
Modelio Numeris: Touch Panel Xiaomi Redmi 4 Pro
Ekranas: ≥5"

  • Jutiklinio Ekrano skaitmeninis keitiklis Pakeisti Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32 GB ROM 5.0 Colių Octa Core Mobile Phone + Remonto Įrankiai, Prekės Pavadinimas: Jutiklinis Ekranas Xiaomi Redmi 4 Pro ( 3GB RAM 32 GB ROM ), yra Suderinamas su: Už Xiaomi Redmi 4 Pro 5.0 Colių Išmaniojo telefono Funkcija: Ekrano Xiaomi Redmi 4 Pro, jei ekrane, jūsų telefonas buvo sugadintas, Pls donot nerimauti, jūsų telefonas negali dirbt, tiesiog pirkti naują ekraną ir pakeisti jį savo telefone.Šis LCD&Touch Ekranai yra sandėlyje ir dabar, gali priimti siuntą labai greitai, vienas bus visiškai bandymas prieš pristatymas.Laivybos Laikas: Visi užsakymai bus išsiųsti per 48h po apmokėjimo pasitvirtino.Nemokamas Pristatymas: Taip Sekimo numerį: Taip Pristatymo Terminas: Įprastas Pristatymo laikas yra 20-55days.(Savaitgaliais ir Švenčių dienomis netaikoma) Garantija: grąžinti Visą arba iš naujo siųsti, jei pakuotėje nėra gavusi per pažadėjo, pristatymo laikas, kai jums padaryti, kad,Mes manome, kad jūs sutinkate su aukščiau,ačiū!Paketą Sudarė: 1*Palieskite Ekraną Xiaomi Redmi 4 Pro 5.0 Colių Smartfon, Prašome Skaityti Toliau: 1. Prieš perkant, prašome pažvelgti į nuotrauką, atidžiai ir patvirtinti, ar ji tinka jūsų mobiliojo telefono modelio.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. 2. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 3. Mano produktas,mes turime ženklas ir logotipas. 4. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grąžinimo ir nereikia atidaryti ginčų. 5. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Mes negali būti atsakinga už žalą, atsiradusią dėl žmogaus sukeltų ar netinkamo veikimo, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

    Svarbi Pastaba: Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyras padarė defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Prieš montuojant mūsų ekrano ar kiti priedai, prašome patikrinti mūsų ekrano ar kiti priedai.Jei nėra jokių problemų, jūs galite įdiegti ją į savo mobilųjį telefoną.Kartą įdiegtas telefone, mes negali suteikti jokių garantijų ir kompensacijų.

    Žymos: pasaulinė versija redmi, pagrindinio telefono, lg vyno telefono, pasaulinė versija xiaomi redmi, 5 xiaomi, redmi, redmi xiaomi, krepšinio kneepad, telefonas redmi, 3 gb ram.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai