Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell

Už Xiaomi Mi 11 Atveju , Xundd oro Pagalvė Atveju, Xiaomi 11 Mi11 Dangtelis Skaidrus, Minkštos TPU atsparus smūgiams Bamperis Telefono Dangtelį Shell

€12.65 €7.47
Yra sandėlyje
w115791

Dizainas: Skaidrus
Savybės: Xundd Oro Pagalvė Atveju
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Prekės Pavadinimas: xundd
Tipas: Pusė-suvynioti Atveju

  • Spustelėkite šią nuotrauką, jei jus domina

    Aprašymas

    Asmens sargybiniu už jūsų brangų, ir brangu, išmanųjį telefoną. ● Suderinamumas Atsparus smūgiams atveju specialiai sukurta, kad apsaugotų savo Xiaomi Mi 11. ● Oro pagalvių technologija XUNDD įmontuota apsaugos oro pagalvė pagalvės išorinės briaunos jūsų telefonui, apsaugo ją nuo atsitiktinio kritimo ir smūgių. ● Patobulintas kameros ir ekrano apsauga 8mm-iškėlė kraštus, kad būtų išvengta jūsų MI brangių fotoaparato objektyvo ir ekrano, iš vis lengvai subraižyti. ● Tiksliai išpjovą atveju Tai tiksliai pagaminti telefono apsauga atveju, leidžia lengvai valdyti jūsų Mi s mygtukai, kameros, ir uostus. ● Aukštos kokybės medžiagos, Telefono korpusas pagamintas iš importuotų akrilo medžiagos, kuri neleidžia greitai išvaizda pirštų atspaudų ženklai ir spalvos.

    Įmontuota oro pagalvė technologija

    Niekas nesupranta, svarbą ir reikšmę savo Xiaomi geriau nei XUNDD.Kad yra, kodėl mes turime įrengtas mūsų atsparus smūgiams atvejais su state-of-the-art oro pagalvė apsaugos technologija.Mėgaukitės savo galingas "Galaxy" išmaniojo telefono žinant, kad tai būtų apsaugota nuo atsitiktinio lašai ir poveikį.

    Įmontuota oro pagalvė technologija

    Niekas nesupranta, svarbą ir reikšmę savo Xiaomi geriau nei XUNDD.Kad yra, kodėl mes turime įrengtas mūsų atsparus smūgiams atvejais su state-of-the-art oro pagalvė apsaugos technologija.Mėgaukitės savo galingas "Galaxy" išmaniojo telefono žinant, kad tai būtų apsaugota nuo atsitiktinio lašai ir poveikį.

    Bandymas Įrodyti: Užtikrinti, telefono saugos krisdamas iš 3 metrų aukščio

    Kokybės Įrodymas; SGS Antidrop Sertifikavimo Įrodo, Xundd Kokybės

    Iš visų pusių apsauga

    Oro pagalvių technologija yra suporuotas su 0.8 mm iškėlė kraštų, kurie suteikia daug reikia apsaugos kameros ekraną nuo įbrėžimų.Įgyti papildomų ramybę, pateikdami telefoną ant įvairių paviršių, tokių kaip stalas ar daiktadėžė.

    Itin preciziškas dizainas

    Į griežtai cut-out skyles, fasoniniai profiliai, specialieji ir grioveliais užtikrina, šiuo atveju neturi trikdyti jūsų telefono funkcionalumą.Pavyzdžiui, jums nereikės išimti atveju kiekvieną kartą reikia prijungti įkroviklį arba norite visiškai mėgautis neįvykdyti garso kokybės Mi 11 garsiakalbius.

    Aukštos kokybės medžiaga

    Importuotas akrilo medžiagos suteikia ilgesnį gyvenimą ir švaresnis, užkertant kelią greitai išvaizda pirštų atspaudų ženklai ir geltonai tonas iš pigaus plastiko irimo.

    Plonas Atveju

    Šiuo atveju yra labai plona, ir jums nebus jaustis storis atveju

    Atvirkštinio Mokesčio Paramos

    Šiuo atveju neturės įtakos jūsų atvirkštinio apmokestinimo

    2 Stilių Mi 11: Aiškiai& Matinis Atveju

    Aišku,: Laikyti Funkcija; Laikyti Balta Matinė: Anti-pirštų atspaudų; Anti-Scratch

    Žymos: 360 atveju xiaomi 10 pastaba, poco x2 dangtis, mi išmanųjį telefoną xiaomi, mi 10 12 gb, 10 mi, 40 byloje, 9 pastaba redmi, xiaomi mi, išmanusis telefonas xiaomi, iphond 11.

  • Atsiliepimai (3)

    • Ritamargaritaplay3d

      all ok thanks dear

    • Ichmar 94

      good brand

    • Piacularis

      perfecto. buena calidad y además trae un proyector de pantalla

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai