TUMBEELLUWA Saulės Sistemos Modelį Planetų Kristalų Papuošalai Stalo Namų Dekoro Čakros Akmuo Rutulys, Kamuolys su Medienos Bazė Gydymo TUMBEELLUWA Saulės Sistemos Modelį Planetų Kristalų Papuošalai Stalo Namų Dekoro Čakros Akmuo Rutulys, Kamuolys su Medienos Bazė Gydymo TUMBEELLUWA Saulės Sistemos Modelį Planetų Kristalų Papuošalai Stalo Namų Dekoro Čakros Akmuo Rutulys, Kamuolys su Medienos Bazė Gydymo TUMBEELLUWA Saulės Sistemos Modelį Planetų Kristalų Papuošalai Stalo Namų Dekoro Čakros Akmuo Rutulys, Kamuolys su Medienos Bazė Gydymo

TUMBEELLUWA Saulės Sistemos Modelį Planetų Kristalų Papuošalai Stalo Namų Dekoro Čakros Akmuo Rutulys, Kamuolys su Medienos Bazė Gydymo

€39.69 €27.78
Yra sandėlyje
w11573

Prekės Pavadinimas: TUMBEELLUWA
Dydis Informaciją(Apie): Rutulio Skersmuo
Medžiaga: Crystal Akmuo,Kempinė,Medinės Dėžės
sąlyga: Naujas
Produkto Savybės: Rutulys, Kamuolys
Modelio Numeris: H
Elemento Tipas: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Svoris(Apytiksliai): 670-710 G/Set
Kiekis: 1Set(9 Planetos Akmuo Rutulys, Kamuolys)
Dydis Informacija: Rutulio Skersmuo 3

  • Sveiki atvykę į xiaotong L 's store", Geriausi linkėjimai jums!Saulės Sistemos Modelis 9 Planetų Kristalų Papuošalai Stalo Home Office Dekoro Čakros Akmuo Rutulys, Kamuolys su Medienos Bazės Gijimas *9 Planetų Kristalų Saulės Sistemos : Merkurijus, Venera,Žemė, Marsas, Jupiteris, Saturnas, Uranas, Neptūnas ir Plutonas.Specialių 9 Planetų dizainas.Puikus pateikimas gyvenamasis kambarys, vaikų kambarys, tai taip pat išskirtinį & stilingas namų ir biurų dekoravimas ornamentais. *Dydis Informaciją(Apie) :Gyvsidabris yra pagaminti iš Labradoras (16mm), Venera yra Tigro Akis Akmuo (20mm), Žemės Sodalite (22mm), Mars Red / Gray (kaip 14mm), Jupiteris yra Suakmenėjęs Medis (30mm), Saturnas, Geltonos, Jade (28mm), Uranas yra Balta Howlite Turqousie (26mm), Neptūnas yra Amazonitas (24mm), Plutonas yra Raudonmedžio Obsidianas (kaip 14mm). *Paketą, Įskaitant : Pack 9 Brangakmenių Planetų + 1pcs Medienos Bazė + 1pcs Juoda Dovanų Dėžutėje.Visada reday į dovanų duoti ar dokumentų peržiūrai! *Gijimas Energijos Akmuo : devynių planetų yra pagaminti iš 9 reiki brangakmenių ir kristalų.Čakros akmuo turi sustiprinti ir stabilizuoti energijos, kuri padės jums pašalinti savo neigiamą energiją ir saugo jūsų energiją ir įgaliojimai, ir leidžia jums jaustis teigiamas ir pakylėta, atneš jums ramybę, laimę, ir begalinis teigiamą energiją. *Puiki Dovana : Puiki dovana pasirinkimas perlas kolektoriai, astronomas, astronomija gerbėjai, mokytojas, draugas, vaikai, klasiokai ar bet kam, kas domisi visata.

    DĖMESIO, Prašome Perskaityti visų aukciono sąlygomis prieš siūlymą, ačiū!Foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas dydžio detales.Mes darome viską, kad atstovautų savo akmenis ir papuošalus tiksliai.Kartais dėl blykstės naudojamos fotografijos arba padidinti nuotrauką arba parametrai, kompiuterių monitoriai yra įmanoma, šiek tiek kinta spalva.Jūs gausite panašų, kaip nuotraukoje.Susisiekite su Mumis, Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Jūsų elektroninio pašto adresas bus paprastai būti atsakyta per 24 valandas, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir kuo greičiau savaitgaliais.Jeigu negaunate atsakymo per šį laikotarpį prašome patikrinti savo ŠLAMŠTO ir masinių laiškų dėžutės mūsų atsakymo.

    Žymos: ekranas kaklo, baby dramblys pakabukas, saulės sistema, ekranas akmens, chakra medienos, kamuolys saulės sistema, kosmoso planetų, čakra, mielas jewerly stovi, žaislų planeta.

  • Atsiliepimai (3)

    • Beraly87

      Very well packaged, promptly shipped, very nice product in good quality- thank you very much!!

    • Brandon Love Xd

      The balls are too small. Expected more. You can't figure out which planet they're more like. No signatures. The sizes of balls among themselves do not relate to the size of planets among themselves. What kind of ball should be done more, and how much less could be easily determined.

    • Natalia5377

      Thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai