4 kasetes/daug 60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai 4 kasetes/daug 60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai 4 kasetes/daug 60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai 4 kasetes/daug 60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai 4 kasetes/daug 60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai

4 kasetes/daug 60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai

€9.92
Yra sandėlyje
w115686

Composite: 2vnt/pak
Pakuotė: Lizdinė plokštelė kortelės
Amžius: 8-11 Metų, 12-15 Metų, Suaugusieji
Tipas: Magija Kamuolys
Description1: Barškutis Gyvatės Kiaušinius
Savybės: Magnetinis
Užsakymo Numeris: 2x2x2
kilmės vieta: zhejiang, kinija
Didžiausias skersmuo produktas: 18mm
Ilgis apie produktą: 60mm
Modelio Numeris: GLQ60
Įspėjimas: Išvengti Ryti
Medžiaga: Ferito Magnetas
Description2: Magnetinio Buzz magnetai
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Kilmės: KN(Kilmės)

  • 1. Aprašymas:

    60mm Regbio formos Magnetiniai Buzz Magnetai Dainavimo Magnetai Barška Gyvatės Kiaušinius Atsipalaidavimo Žaislai

    1. Gaminio dydis: Ilgis 60mm x Didžiausių Skersmuo 18mm

    2. Paketo Duomenys: 2 vnt/Pak, Lizdinė plokštelė kortelės pakuotėje.

    2. Prašome patikrinti, ar vaizdus produktą, kaip nurodyta toliau:

    3. Produkto Aprašymas

    Buzz magnetas yra žavinga žaislas, kai atskirta, atskirtos dalys bandys rasti ir susiduria su kitu; Kai mesti juos į dangų, jie bus pritraukti vienas kitą ir šviesus "ZZZZ" garso, kaip barška gyvatės populiarus visame pasaulyje.

    Lobizmas magnetinio buzz žaislas į orą.Du hematitas magnetai skristi ir susiduria, imtynių už pusiausvyrą a dūzgimas, zvimbimas, cikadų skambėjo susidūrimo, kol jie žemės, poilsio, centre ir ramų jūsų didžioji rankas.Pora galingas ellipsoidal hematitas magnetai, su savo lenkų suderinti per savo siauras circumferences, leidžia jums įrodyti, kad nuolat siekiame, kad magnetai buvimo puikiai dera vieni su kitais.Jie ne tik smagu žaisti, bet jie taip pat yra puikus rankų judesių koordinavimą.

    Kaip žaisti magnetinio buzz žaislas?

    1) Buzz lobizmas: Poilsio vieną buzz magnetas tarp savo smiliumi ir nykščiu ir poilsio kitas magnetas tarp nykščiu ir didžiuoju pirštu.Švelniai lobizmas buzz magnetai iki oro sukurti chaotiškai šurmuliuos ir čiulbėjimo garsų

    2) Buzz popperis: Pradėti nuo glaudžiu magnetai tarp savo nykščio ir du pirštus.Spaudimas švelniai bus nugara magnetai trumpai oro, gaminti paslaptingas buzz garso.Pabandykite verpimo juos iš vienos rankos į kitą.Didesnis į orą jūsų nugara juos, tuo ilgiau jie buzz ir chirp

    3) Kraštutiniu atveju: Vieta, magnetai ant lygaus paviršiaus.Žiupsnelis baigiasi kartu su nykščiu ir smiliumi, tada atleiskite.Magnetai bus skleidžia malonų skraidymas garso kaip jie nugaros aplink paviršiaus.Eksperimentuoti su įvairių paviršių gaminti įvairaus triukšmus

    4) Buzz galia: Vieta viena, magnetai ant reversas pirštais ir į vidų kitų jūsų ranką.Super stiprumo magnetai turės įtakos viena kitai teisę per jus pirštai Tai yra labai stiprūs magnetai.Laikyti atokiau nuo magnetinio jautrus objektai, tokie kaip širdies ritmo, kompiuterių dalys, kredito korteles, ir TELEVIZORIŲ.Žaisti minkštas virš patvarus paviršius.

    Maloniai Priminimas:

    Siekiant padaryti jūsų prekių atvykti betimes.

    Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas yra baigtas, pristatymo adresą išsamiai, pašto kodas ir telefono numeris yra teisingas.

    Dėmesio Rusija Klientas:

    Pagal pašto politikos Rusijos, jums turi pasiūlyti mums savo pilną kontaktinė informacija:

    1. Jūsų vardas, pavardė, apima vardas, antras vardas ir pavardė.

    2. Teisingą pašto kodą.

    3. Išsamus adresas, būti Šalies, Regiono, Miesto, Miestelio ir Kaimo.

    Ar Šalis, Regionas, Miestas, Gatvės, Gyvenamosios zonos, Kambario ir kt.

    Apmokėjimas:

    Prieš atlikdami mokėjimą, prašome patvirtinkite savo vardą, pavardę, adresą, pašto kodą ir telefono yra išsami ir teisinga.

    Po padarė jūsų mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, mes išsiųsti jūsų prekių 1-3 darbo dienas.

    Ir po to, kai gavote prekes, prašome patvirtinkite, ir užbaigti mokėjimo.

    Vežimą:

    Tai užtruks nuo 3 iki 6 dienų, po tarnybos siųsti sekimo numerį, todėl, prašome nesijaudinkite, jei jums rasti skaičių, neegzistuoja oficiali Pašto interneto svetainėje.

    Pristatymo terminas:

    1. Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų

    2. Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites

    3.Jei pirkėjas nori pasinaudoti greičiau laivybos būdas, kaip EMS, DHL,UPS,TNT, ir tt, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

    4. Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu, Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

    Mokesčių:

    Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas yra atsakingas už krovinių ir namuose.

    Garantinis aptarnavimas:

    Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

    1.Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

    2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

    3. Produktų kokybės apdorojimo programa:

    1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

    2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjui nereikia?t planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

    Žymos: fidget, chewbacca pav., apvalus kamuolys magnetai, rutulinis magnetas, magnetiniai rutuliai 3mm 1000pcs, kamuoliukus magnetai 3mm, 3mm magnetized kamuoliai, fidget žaislas, 5mm neo magnetinis kamuolys, kubas gyvatė.

  • Atsiliepimai (2)

    • Liljohnny75

      Well, I knew what it was, I already knew it, and it's just like it. The problem is that even though it's hard you can be broken because it's from a metal alloy and Stone.

    • Day Lindinhade17

      Genial!!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai