Elecrow Skaitmeninis Mikrobangų Judesio Jutiklio Modulis 10.525 GHDetection Stovo Doplerio X Band Radaro Detektorius Jutiklio Modulis Elecrow Skaitmeninis Mikrobangų Judesio Jutiklio Modulis 10.525 GHDetection Stovo Doplerio X Band Radaro Detektorius Jutiklio Modulis Elecrow Skaitmeninis Mikrobangų Judesio Jutiklio Modulis 10.525 GHDetection Stovo Doplerio X Band Radaro Detektorius Jutiklio Modulis Elecrow Skaitmeninis Mikrobangų Judesio Jutiklio Modulis 10.525 GHDetection Stovo Doplerio X Band Radaro Detektorius Jutiklio Modulis Elecrow Skaitmeninis Mikrobangų Judesio Jutiklio Modulis 10.525 GHDetection Stovo Doplerio X Band Radaro Detektorius Jutiklio Modulis

Elecrow Skaitmeninis Mikrobangų Judesio Jutiklio Modulis 10.525 GHDetection Stovo Doplerio X Band Radaro Detektorius Jutiklio Modulis

€7.34 €6.98
Yra sandėlyje
w115579

Rohs skundą: ROHS
Aptikimo Atstumas: 4 m
Prekės Svoris: 8.5 g
Tipas: Vibracijos Jutiklis
Modelio Numeris: SEM10525W
Medžiaga: Mišinio
Harmoninės Emisijos: < -10dBm
Dažnio nustatymo tikslumas: 3mhz
Teorija: Ultragarsinis Jutiklis
Naudojimas: Vibracijos Jutiklis
Galia: Skaitmeninis Jutiklis
Prekės Pavadinimas: ELECROW

  • Aprašymas

    Sandėlyje - Greitas Pristatymas - Visame Pasaulyje Laivybos Prieinama

    Ši mikrobangų jutiklio modulis yra Doplerio radaras projektavimo principai (Doplerio efektas) į mikrobangų daviklis judančius objektus, daugiausia naudojama automatinė durų valdymo jungikliai, apsaugos sistemos, automatinis įrašymo kontrolės sistema, oro eismo valdymo, automatinė traukinio signalo ir kitose vietose.

    Savybės

    Ne-kreipkitės nustatymo

    Nepriklausoma temperatūros, drėgmės, triukšmo, oro, dulkių, šviesos ir kiti efektai, tinka atšiauriomis sąlygomis

    Anti-RF trukdžių gebėjimas

    Nėra žalos žmogaus organizmui, dėl jo mažos galios)

    Specifikacija

    Darbo įtampa: 5V ± 5%

    Darbinė srovė

    Paketų sąrašas

    Skaitmeninis Mikrobangų Jutiklio Modulis(Judesio Aptikimo)* 1

    Apie Mus

    Elecrow yra atviras aparatūros supaprastinimo bendrovė, įsikūrusi Shenzhen, Kinija.Naudos iš didžiausių elektroninės rinkos, vietos, gamybos galia ir patogus pasaulinės logistikos sistema, daugybė juokingų ir įdomių produktų yra sukurta, kiekvieną dieną.Mes integruoti išteklių tarnauti naujos eros naujovių.

    Padaryti savo sprendimus ir naujoves, lengviau, mes siūlome įvairių kūrimo platforma, moduliai, įrankiai, elektronikos komponentai,ir kitų atviro kodo techninė įranga.mes taip pat teikia daug visokių paslaugų ,apima Sintezės PCB paslauga, Komponentų Tiekimo paslauga ir PCB Surinkimo paslaugos ir kt.

    Nesvarbu, ar esate smalsus studentas, kvalifikuotas inžinierius, arba mėgėjų, kurie mėgsta kurti, visada bus kažkas čia, kad atitiktų jūsų poreikius, o jei nėra ,mes norėtume žinoti.prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

    Klientų Pasitenkinimas

    Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

    Dėl kokių nors priežasčių, jei esate nepatenkinti su prekės arba paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų servcies.Garantija Ir Grąžinimas

    Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes tai galime padaryti.

    Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

    Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Straipsniai būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

    Prieš grįžtant daiktų, prašome susisiekti su mumis ir įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas

    Mokėjimo

    Mes priimame mokėjimus per Kredito Kortelę, paypal, arba bet kokiu atveju, kad www.eatin.lt palaiko.

    Pristatymas 1. Mes paramos world wide shipping su sekimo numerį(Registruotu oro paštu) ir express(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

    2. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

    3. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

    Vežėjo Pavadinimas Numatomas Laikas, Tranzitu vežamos iš Kinijos į Paskirties Stebėjimo Paslaugų 3-5 darbo dienas www.dhl.com 3-5 darbo dienas www.fedex.com 3-5 darbo dienas www.ups.com 5-10 dienų www.ems.com.cn 7-25 dienomis www.hongkongpost.com

    4. Užsakymo Apdorojimo Laikas: Užsakymai bus tvarkomi per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

    Techninė parama Techninės paramos padėti siūlau produktus įsigyti ir užtikrinti, kad šie produktai veikia taip, kaip tikėtasi.

    Žymos: vandens tūrio jutiklis, radaro detektorius, doplerio radaras, scania jutiklis, vaisiaus doplerio, asmens doplerio radaras, judesio jutiklis-jungiklis, doplerio jutiklis lauko, rinkinys smd, Radaro Jutiklis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai