Muzikos spektras svajonė crystal garso kolonėlės, šviesos, LED cube lygio elektronikos gamybos Muzikos spektras svajonė crystal garso kolonėlės, šviesos, LED cube lygio elektronikos gamybos Muzikos spektras svajonė crystal garso kolonėlės, šviesos, LED cube lygio elektronikos gamybos Muzikos spektras svajonė crystal garso kolonėlės, šviesos, LED cube lygio elektronikos gamybos

Muzikos spektras svajonė crystal garso kolonėlės, šviesos, LED cube lygio elektronikos gamybos "PASIDARYK pats" suite " TPB bokštas balso kontrolė

€36.10
Yra sandėlyje
w11450

sąlyga: Naujas
Tipas: Loginės Mikroschemos
Modelio Numeris: KS25

  • Gaminio dydis: 29 cm * plotis-4 cm, * 7.5 cm storio

    KS25 balsu kontroliuojamos svajonė kristalų skiltyje.Sunkiųjų pradėti LED muzika acousto-regos Interaktyvus naujus produktus, KS16 atnaujinti, naujų dizaino, muzikos ir meno išskirtinį derinį, šis produktas tinka muzikos, elektroninių entuziastai norėdami klausytis muzikos, bet taip pat gali būti malonus, meno švytuoklės.

    Toliau pateikiami pagrindinių funkcijų mūsų originalus dizainas:

    1. 25-segmento garso kolonėlės dizainas ir pagrįstas ilgis ir plotis organinio stiklo (golden skirsnis dalis dizainą, pusės ilgiau nei priekyje), kad organinio stiklo gaminti puikus ir minkštas vizualinį poveikį, šviesos refrakcija.

    2, KS25 naudoja 1T MCU rinkti signalus dideliu greičiu ir tiksliai reaguoti.

    3. KS25 priduria, balso kontrolės funkcija.Jis gali būti nustatytas ir atidaryti paspausdami mygtuką naudoti MIC nepriklausomų modulis.Sumažinti sunku.

    4. KS25 turi 8 žingsnis žemyn greičio reguliavimo funkcija.

    5. 8 klasikinių modelių Klavišą kontrolė, išjungimo atminties.

    6. 7 lygį, įgyti nuostatą, gali padidinti arba sumažinti signalo ir paspauskite mygtuką parametrai ilgai.

    7, yra 3 būdai surinkti paliktas balso kanalas, garso kanalo ir MIC režimu.

    8 naudoti rūkas šlifuoti LED, minkštas spalva nėra apakinti.

    9, raudona, geltona, žalia, mėlyna, oranžinė, rožinė, ir daug eksperimentiniai deriniai, 6 spalvų.

    10. Naudojant baltos spalvos PCB dizainas, baltos spalvos yra geras, atspindi šviesą, gali padaryti bendrą spalva vienodesnė ir spalvingas

    11. Dėl didelio tankio ir sunkiųjų kokybės organinio stiklo, 304 nerūdijančio plieno varžtas yra naudojamas kaip svorio palaikymas, garso kolonėlės, ir nerūdijančio plieno riešutų, fiksuotų ant kiekvieno sluoksnio.Tai gali padaryti organinio stiklo lygis, ne tilt ir ne purtyti, tvirti ir ilgaamžiai (piratinių produktų, tiesiogiai naudoti PCB nustatyti sunkiųjų organinio stiklo, negali garantuoti, kad stiklas nėra tentas, PCB bus lenkimo, tai lengva prarasti lentynos, iš nugaros daugiau negali pakęsti žiūrėti tiesiai, mūsų parduotuvėje KS25 yra visame lanko organinio stiklo, atgal taip pat gali atspindėti LED šviesos Linija)

    10. Priimti dizainas PCB įterptųjų organinio stiklo.Priekinės ir galinės pusių produktas yra visi tą patį, radianas.Bendrą išvaizdą ir jausti yra gerai, o galiniai taip pat galima pamatyti lūžio efektą.

    11. Su postposition įėjimo, tai yra patogu vietoje, ir neturi įtakos teigiamas vizualinį poveikį.

    KS25 turi 8 klasikinis rodymo režimai, per pagrindinius nustatymus, nustatykite funkciją atminties.

    1 režimas: režimas stulpelio

    Mode 2: piko laikymo režimas stulpelio zona

    Režimas 3: stulpelio diržo didžiausios vertės didžiausios vertės Didėjimo migracijos režimu

    Režimas 4: veidrodis režimas, vidurio į abi puses.

    Režimas 5: vieno taško režimas

    Režimas 6: didžiausios vertės Didėjimo migracijos režimu

    Režimas 7 : viena didžiausios vertės Modelis

    Režimu 8 Silent full bright režimu (bandymų LED)

    Speciali pastaba: Šis produktas rinkinys yra ne sunku, suvirinimo yra gana paprasta, jei jūs galite ne suvirinimo chip, reikia tik 2 juanių, prašome Pagrindinis lustas suvirinimo Fotografuoti kartu, aš padėti jums suvirinimo prieš vežimą, likusi dalis yra labai paprasta.Jei negalite litavimo, prašome pirkti gatavus produktus tiesiogiai, kokybės ir kokybę garantuoja.

    Rinkinio nuotraukos:

    Chip suvirinimo kryptis: Kai STC lustai dviem arba trimis taškais priekyje.Tik mažiausios dot atitinka kilmės šilkografija, ir kryptimi STC žodis gali būti pripažintas.

    Pagrindiniai operacijos ir instrukcijos:

    Trumpas paspauskite (Trumpą Spaudos): koregavimo Režimą (mode);

    Ilgai paspauskite 1 sekundę: 10 greitis, viršuje LED bus rodomas (numatytoji vertė 4,1-10 daugiau šviesos greitis lėtesnis)

    Ilgai paspauskite ir 3 sekundes (ilgas paspauskite mygtuką 1 sekundę): 7 lygis pelno koregavimas, atsukimas mėlynas apačioje turės atitinkamą ekranas (įgyti kontrolę); (numatytasis 4)

    Ilgai paspauskite ir 6 sekundes (ilgas paspauskite 3 sekundės): Garso kanalo ir balso valdymo pertvarkymo, rožinė LED šviesus - - kairysis kanalas (pink L); raudona LED šviesus - - dešinysis kanalas (oranžinė R); oranžinė LED šviesus - - balso kontrolė (balso kontrolė, line įvesties yra automatiškai uždaromos) 1 pridėkite pridėta linija.USB Įdėti pabaigos į kompiuterio USB Sąsają, 3.5 mm ausinių galva yra prijungtas prie ausinių išvesties prievadas, iš kompiuterio ar kito prietaiso per audio vienas-du filialus prietaiso, ir šakojasi prietaisas atjungtas nuo garso įrenginį.Jeigu jums reikia prisijungti prie Lotus garso išvesties įrenginio, prašome nusipirkti.RAC "Lotus" savo ruožtu 3.5 Tėvų konversijos linija, jei naudojamos Tik 2, kad kairės ir dešinės vokalo trakto, reikia nustatyti garso kanalo per klavišą.

    2 , Įgyti specifikacijos: 7 Žingsnis gauti reglamento (įgyti) Teisę į viršų LED atitinkamas reikšmes rodomi. 4 567 Įgyti amplifikacijos 1/2/3 du kartus, 1/2/3 Pelnas mažėja 3/2/1 du kartus, Numatytoji vertė 4 );

    Žymos: garso spektro analizuoti, ice cube 16x16x16, "pasidaryk pats" electron rinkinys, garso vu meter, softwar, modulio spektro analizatorius, asus muzikos kūrėjas, vu metras, garso indikatorius, rodyti muzikos spektras.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai