Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą

Aqara G2H Smart kamera 1080P kamera, IP paramą "Apple" HomeKit xiaomi mi Home App, Hub ir SPINDULIŲ naktinio matymo Hub funkcija AI nustatymo

€70.88 €49.61
Yra sandėlyje
w114162

APP 1: Xiaomi Namuose
APP 2: Mi Namuose
Modelio Numeris: G2H
Kamera Įrengta: Taip
Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas: aqara
Suderinamumas: "Apple" HomeKit
Produkto pavadinimas: Aqara G2H Smart Kamera

  • Aqara G2H Smart IP kameros 1080P kamera

    Paramą "Apple" HomeKit & Xiaomi mi Home App Statyti Koncentratoriaus Funkcijos, Ryšys ir tvarkyti kitų ZigBee prietaisų, Mes įdėti tinkamą elektros energijos adapteris, atsižvelgiant į jūsų šalį, Prašome būti tikri, pirkimo

    Savybės:

    1."Apple" HomeKit saugumo 2.Al nustatymo 3.Hub funkcija 4.Infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo 5.Domofonas ir vaizdo pranešimą 6.1080 P ultra high definition ir 140° plataus kampo objektyvas

    Pakavimo sąrašas:

    1. Aqara G2H Smart IP kamerų x 1 2. Maitinimo adapteris (MUMS) x 1 (Mes atitiktų atitinkamą adapterį, atsižvelgiant į jūsų šalį) 3. Instrukcijos x 1 4. USB maitinimo kabelis x 1 5. 3M dvipusės juostos x 1 6. Sienų lipdukai x 1 7. Reset pin x 1

    HomeKit saugumo vaizdo įrašai Gali griežtai apsaugoti savo privatumą ir saugumą

    Šis produktas praėjo griežtą "Apple" HomeKit saugumo sertifikavimo, ir priima end-to-end) šifravimą technologijos.Bet vaizdo bus užšifruoti ir apsaugoti, kol ji bus įkelta į debesis.Jūs galite kontroliuoti savo kamera, atlikti vaizdo srautinio perdavimo ir filmuoti.Be to, ji gali apsisaugoti nuo įsilaužėlių iš invazija duomenų privatumo, ir griežtai apsaugoti savo namus.

    1080P itin aukštos raiškos & ultra plataus kampo objektyvą, Suteiks jums aiškią viziją, kiekviena smulkmena

    1080P itin aukštos raiškos ir 140° ultra plataus kampo objektyvas gali fiksuoti kiekvieną detalę.Atrodo, kad kiekvienas vaizdas pamatyti savo akimis.Su nauja vaizdo jutiklio jautrumas padidėjo 42%, ir nėra raudona poveikio naktį viziją, kad jums atrodo, kad pamatyti, kas ką tavo akys per dieną, ar naktį.

    Tinkinti miego laiką Protingesni, siekiant apsaugoti privatumą

    Per automatikos nustatymai, galite nustatyti, kad fotoaparatas tum įjungti arba išjungti.Ji gali automatiškai persijungti į Miego režimą nustatytu laiku dar labiau saugoti savo privatumą.

    Realaus laiko vaizdo domofonas Gali padaryti jums smagiai su katės nuotoliniu būdu

    Vaizdo domofonas dizaino, ne tik gali nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdus realiu laiku, bet taip pat gali atlikti momentinių balso skambučius.Su įvairiakryptė triukšmo atšaukiu mikrofonas, nuskaitymo atstumas yra iki 5 metrų, ir garsiakalbio garsą gali siekti 85 decibelai, kuri gali padaryti, kad balso skambučio aiškiau ir ryšių sklandžiau.

    Vienas pelės mygtuku spustelėkite vaizdo pranešimą Galite išreikšti savo globos laiką

    Ilgai paspauskite mygtuką 3 sekundes, užfiksuoti vaizdo pranešimą ir pushit į app.Ji yra lengva, senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams naudoti.Ši funkcija leidžia bendravimas ir draugavimas lengviau.

    AI aptikimas Gali trinti neveiksminga pranešimų

    Priimti AI vaizdo atpažinimo technologija, ji gali analizuoti ir atpažinti žmogaus ir gyvūnų atvaizdų siųsti pranešimus, kai kas nors aptinka ir filtras neveiksminga pranešimų sukelia užuolaidos ir uodų.

    Vietinių ir nuotolinių išteklių saugyklos, Gali atsekti savo istorija

    Šis produktas palaiko vietos Mikro SD kortelės atmintis, kuri yra patogi jums žiūrėti vaizdo įrašą bet kuriuo metu, o taip pat gali prisijungti prie "Apple" Home app.Nes jis palaiko "iCloud", laikymo, be jokių papildomų saugojimo įrenginį būtina.Fotoaparatas aptinka vaizdą keisti, ir tada automatiškai įrašo vaizdo ir įkelti vaizdo įrašą į debesis.Net jei fotoaparatas yra pažeistas, jis taip pat gali išsaugoti įrodymus.

    Yra daugiau protingų namų centras, Nei smart kamera

    Integruotas Zigbee 3.0 hub funkcija gali suprasti, bendravimą ir ryšį Zigbee išmanieji įrenginiai, o jis gali būti labiau stabili prietaiso ryšio ir tinklo ryšį.Taip pat daugiau energijos taupymas.Suporuotas su kitais prietaisais, ji gali pasiekti daugiau turtingas automations ir scenos sukurti veiksmingesnes "Apple" HomeKit protingo namo apsaugos sistema.

    Yra neįprastos vibracijos jūsų namuose produktas jums praneš ir filmuoti tiesioginio vaizdo

    Daugiau informacijos, geresnė patirtis

    Kartu su pasaulio HomeKit prietaisų gyventi patogiai, protingas gyvenimas

    Po vaisto prisijungia prie "Apple" HomeKit, galite naudoti ne tik HomeKit funkcijas, tokias kaip saugumo vaizdo ir signalo stumti, bet taip pat galite suporuoti tai su kitais HomeKit išmaniųjų prietaisų visame pasaulyje.Jūs galite lengvai mėgautis automatikos ir vaizdo kontrolės, ir yra stabilus ir greitai, - atsako smart sąveika patirtis.

    Mielas išvaizdą & kompaktiškas dydis

    Produktas yra mažas ir mielas.Jo linijos yra apvali ir lygi.Ji gali suderinti visų rūšių namų stilių pat.Puikus gaminių dizainas laimėjo 2019 m. Red Dot " Dizaino Apdovanojimas ir Aukso Pin Dizaino Apdovanojimas.

    Turtinga spalvų gama, gali susitikti žmonių parinktis

    Keturių rūšių spalvų, gali būti numatyta jus, o tai, kad jūsų namuose būtų spalvinga.

    Su daugelio diegimo metodų, Jūs galite tai vieta, kur jums reikia

    Bazė yra įmontuotas stiprus magnetas, kuris gali būti pritvirtintas ant paviršiaus geležingų objektų.' Į paketą įeina sienos geležies lakštų montavimo rinkinį, kuris palaiko daugelio diegimo metodų, pvz., horizontalus krova, sienos areštas, ir flip montavimas.

    Žymos: aqara jungiklis, oficialus xiaomi, aqara kamera g2h, ax6 xiaomi, pod xiomi, "apple" homekit jungiklis, namų drabužiai, homekit jungiklis, tuya zigbee, aqara.

  • Atsiliepimai (1)

    • Limbo Bimbo

      Small, easy to set up with homekit, excellent resolution, very happy, better than expected

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai