Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d

Diamond Tapybos Diamond siuvinėjimo 5d "pasidaryk pats" kvadratiniu pobūdis - diamond mozaikos diamond dažų daimond tapyba

€6.56 €3.87
Yra sandėlyje
w113710

Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
Rėmas: No
Rombo Formos: Aikštė
Naudoti: Paveikslai
Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
Modelio Tipas: scenic
Priedai: Įrankiai, Pakankamai Diamond,HD, Drobė
Kilmės: KN(Kilmės)
priemonė: Pincetai; Plastikinės Plokštės; Stalo Spalva
Temos: gyvūnų šunų Serija
nebaigtas: taip,reikia savo rankų darbo
Spalvų skaičius: 30-45
Privalumas: Gamyklos Tiesioginis Pardavimas,Dropshipping
Prekės Pavadinimas: nabi
Stilius: Išsiuvinėti Su Cirkonio
Nuotrauka Cirkonio Naudoti: Namų Apdaila,Namų Dekoro
Tipas: Diamond Paveikslų, gyvūnų, šunų kvadratiniu Dril
Medžiaga: Derva
Deimantai: Paveikslai Iš Kristalai
diamond siuvinėjimo pardavimas: Didmeninė ir Mažmeninė
Forma: Atskiras
Įklijavimo Srityje: Pilnas

  • 5d "pasidaryk pats" diamond tapybos kvadratiniu Diamond siuvinėjimo gyvūnų, šunys - diamond mozaikos daimond tapybos 132DD

    Atvaizdo dydis :30X20cm,35X25cm --- 80X55cm,90X60cm

    Tema: gamta Serija

    Įtraukti straipsniai

    1. Pakankamai dervos deimantų.

    2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelę)

    3. Naudojamas įrašą guma gręžimo pincetu, plastiko plokštelę.

    Diamond tapybos kryželiu yra naujas "PASIDARYK pats" rankų darbo siuvinėjimas projektą su daugiau kūrybiškumo, nei kryželiu.Naujai sukurta dervos 2,5 mm kvadratiniu diamond dažymo spalva-turtingas, 16 briaunų, 5D poveikį, ir puikus blizgesys.Jis gali apdoroti gėlių modelius ir gamtos,gyvūnų ir kitų vaizdo modelius užsakymą diamond mozaika.Daimond tapyba yra stilingas, rafinuotas ir elegantiškas.Gatavo diamond dažai yra suitabale gyvenimo kambario, miegamasis, studijų.

    Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

    We will ship prekės per 3 darbo dieną po gauti savo atlygį.Mes laivas jį į savo paliekant adresą, prašome padaryti, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis.

    Prekės bus vežamos Kinija paštu oro paštu; ji paprastai trunka apie 15-26 dienomis Jungtinės valstijos, Europa .Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso suma virš $250, mes atsiųsime jai PINIGŲ, Ji tampa daug greitai.Jei norite pasirinkti savo laivybos linija, prašome susisiekti su mumis.

    Mes laivas Tarptautinio Oro paštu iš Kinijos China post, Paprastai galite gauti paketą greitai per 25 dienas, tačiau kartais ji gali trunka apie 45 dienų atvykti.

    Grąžinimo Politika

    Mes suteikiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo savo prekes.Mes organizuojame naujus laivybos nemokamai jums arba grąžinti mokėjimo jums.

    Atsiliepimai

    Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali suteikti mums gerų atsiliepimų.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis, mes spręsti problemas, kol būsite patenkinti.

    Mėgaukitės perkant prekes iš savo parduotuvę, tikimės, kad galime bendradarbiauti viena su kita, mano mielas drauge!

    AČIŪ!

    Žymos: diamand tapybos miško, diamond mozaikos pobūdis, 5d diamon tapyba, "pasidaryk pats" pen diamond dažai, diamond dažai, daimond tapyba su kvadratiniais cirkonio, diamond siuvinėjimo nabi, 5d diamond dažai, nabi, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai