Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis

Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis

€22.79 €13.90
Yra sandėlyje
w11354

Funkcija: Įžuvinti
Sertifikavimo: CIQ
Kepimo Indai & Keptuvės Tipas: Kita
Prekės Pavadinimas: Aihogard
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Trinties
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

  • Nerūdijančio Plieno Trinties Patiekalų Visos Stačiakampio Formos Su Dangteliu Maisto Šilčiau Tinka Virtuvė Šalis Pokylių Valgomasis Aprašymas:

    Savybės:

    1. išlaikyti savo maisto šiltas ir paruoštas trinties patiekalas leidžia vartotojams išlaikyti savo maisto produktų, šilumos, su aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno rėmo ir kėbulo.

    2. patogi struktūra - kiekvienas trinties patiekalas ateina su karkasu, full-size visos plokštelės.Dėl trinties patiekalas, taip pat yra rankenos, siekiant užtikrinti, kad produktas gali būti perkeltas lengvai.

    3. stipri medžiaga - trinties patiekalas turi būti iš Nerūdijančio Plieno, rėmelis, Taip pat sunkiųjų rankena, kad palaiko savo 8 quart dėklas.

    4. lengva priežiūra ir valymas - į trinties patiekalas yra lengva valyti ir prižiūrėti.Padarytą su aukštos kokybės medžiaga, trinties patiekalas yra rūdžių atspari ir užtikrina ilgą patvarumą.

    5. Nuimamas rėmelis – ateina su nuimamu kojos.

    Specifikacija:

    Dydis : 35 x 26,5 x 9cm

    Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

    Skelbimas:

    1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

    2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Komplektą Sudaro:

    1set x Trinties Patiekalų Visos

    Žymos: fri visos, - švediškas stalas, viryklė, blynų keptuvės, Avilio įrankis, didelis šašlykinė visos, bufetas trinties patiekalas, patiekalas maisto šilčiau, maisto šilčiau, stačiakampio žiūrėti, casserol.

  • Atsiliepimai (1)

    • Black Swan1993

      Very good article but completely damaged by transportation. Irrecoverable☹☹

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai